FTC: a volt vezérigazgató, Berki Krisztián fogdában töltötte az éjszakát

Vágólapra másolva!
2011.08.02. 08:09
Címkék
A Ferencváros korábbi vezérigazgatója, Berki Krisztián saját szavai szerint vasárnap tudta meg, hogy egy korábbi, közúti nézeteltérésből adódó ügy miatt országos körözés van érvényben ellene, amiért az éjszakát fogdában kellett töltenie. A volt kapus a Nemzeti Sportnak nyilatkozott az ügyről.

„Nem kell ezt az ügyet felfújni, és nem kell összefüggésbe hozni a ferencvárosi múltammal – nyilatkozta vasárnapi őrizetbe vétele kapcsán Berki Krisztián. – Egyszerű közlekedési vitáról van szó, amely talán kissé eldurvult a végére. Elismerem, keletkezett némi, nem túl jelentős kár a másik autós gépjárművében, ami miatt ő feljelentést tett ellenem. Erről én persze nem tudtam, és hiába küldött nekem több felszólítást, sőt vádiratot is a rendőrség, majd az ügyészség, ezekből én semmit nem kaptam meg, mivel az állandó lakcímem immár milánói."

„Aztán vasárnap este egy közúti ellenőrzésen a rendőrök az adataim megnézése során szembesültek vele, hogy hopp, országos körözés van ellenem. Bevittek, fogdában töltöttem az éjszakát. Mondhatom, különleges élmény volt, még sohasem volt gondom a rendőrséggel. Másnap kiengedtek, aláíratták velem a vádiratot, így az ügy megy tovább a maga medrében. Ennyi a sztori" – mondta az FTC Zrt. volt vezérigazgatója.

Az ügy előzményeiről a Nemzeti Sport keddi számában is olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik