Kaposvár: Európa-liga-induló csapathoz szerződik a védő

Vágólapra másolva!
2012.06.08. 13:11
Címkék
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Európa-liga-induló bosnyák FK Sarajevóhoz szerződik a Kaposvár labdarúgócsapatának bosnyák védője, Boris Gujic.

„Már megkaptam Boris Gujic új szerződését az Európa-liga-induló FK Sarajevótól. Szóban már meg is egyeztünk a klubbal, és még a héten szerződést is kötünk, vagyis a játékos távozik a Kaposvártól, amely klubnál lejárt a szerződése" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a 25 védő menedzsere, Dragan Szekulics.

Gujic 2008-ban szerződött Kaposvárra, 98 NB I-es meccsen három gólt szerzett. Leendő csapata, az FK Sarajevo a 4. helyen végzett a bosnyák élvonalban, ennek köszönhetően indulhat az Európa-ligában.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL

Érkezők: Serghei Alexeev (moldovai, Maccabi Netanja – Izrael, lejár a kölcsönszerződése), Házi Bence (BKV Előre – lejár a kölcsönszerződése), Oláh Lóránt (Ferencváros, lejár a kölcsönszerződése), Vadas Zalán (BKV Előre – lejár a kölcsönszerződése)

Távozik/távozhat: Boris Gujic (bosnyák, FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Aaaron Dankwah „Addo” (ghánai, Lugano – Svájc, lejár a kölcsönszerződése), Bebeto (szenegáli, Lugano – Svájc, lejár a kölcsönszerződése,)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik