DVTK: örül a száműzetés leteltének a visszatérő védő

Vágólapra másolva!
2012.08.15. 09:16
Igor Gal hosszú idő után ismét pályára lépett a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatában, és bár az Egri FC ellen még nem játszott százszázalékos formában, őrül a visszatérésnek.

Igor Gal a tavaszi szezon végén került ki a kezdőcsapatból, nyáron a tartalékokkal készült, és emiatt adódtak problémái a hét végi mérkőzésen.

„Nem nyújtottam még százszázalékos teljesítményt, de azon vagyok, hogy mihamarabb utolérjem magam – idézi a dvtk.eu a játékost. – Az NB III-as csapattal csak napi egy edzésünk volt az első csapat kettőjével szemben, és a nyáron edzőmérkőzést is csak egyet játszottam. Volt néhány momentum, ahol az előbb említettek miatt kijöttek a problémák, de összességében jól éreztem magam."

Július második felében beszámoltunk róla: a játékos azt követően tért vissza a Diósgyőr első csapatához, hogy nyilvánosságra került, semmilyen bizonyíték nem támasztja alá, hogy a védő érintett lenne a bundabotrányban.

„Április vége óta nem játszottam tétmérkőzést, mert a Debrecen elleni találkozón megsérültem, majd a későbbiekben Szentes Lázár nem adott több lehetőséget – emlékezett vissza a közelmúltra a játékos. – Az volt a legnehezebb, hogy az egyik pillanatról a másikra a tartalékoknál találtam magam. Elfogadtam a döntést, és ugyanúgy edzettem a második csapattal, mint az elsővel tettem volna."

Igor Gal a következő, a Haladás elleni hét végi bajnokival kapcsolatban így vélekedett:

„Nehéz mérkőzés lesz, de hiszek magunkban, és hiszek abban, hogy az előző bajnoksággal ellentétben az idén több mérkőzést tudunk idegenben megnyerni. Bízom benne, hogy már most hétvégén elkezdjük megfordítani a tendenciát."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik