PMFC: A Győr ellen könnyebb lesz játszani - Supka

Vágólapra másolva!
2012.09.16. 08:49
A labdarúgó NB I 7. fordulójában vasárnap a Pécsi MFC a Győri ETO otthonába látogat. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Supka Attila, a pécsiek vezetőedzője elmondta: a gyengébb szezonkezdet után mentálisan kellett rendbe tenni a játékosokat.

„Fejben kellett rendbe tenni a társaságot – kezdte Supka. – A játékosoknak át kellett gondolniuk a teljesítményüket. Úgy érzem, a taktikával nem volt gond. Azt mérkőzésről mérkőzésre megoldottuk, egy-egy olyan hiba azonban becsúszott, amiken elmentek a pontok. De bízom benne, hogy mindenki átgondolta a csapat körüli problémákat, és most már tiszta fejjel tudunk nekimenni a következő mérkőzéseknek."

A szakember kitért csapata Győr elleni bajnoki mérkőzésére is.

„Ha a játékosok helyre tudták tenni a gondolataikat, valamint mindenki a maximumot hozza ki magából, akkor nem féltem a csapatot a Győr ellen sem. Azt hiszem, hogy egy olyan csapat ellen, amely támadófocit játszik, könnyebb játszani. Bizonyítottuk, hogy az olyan csapatok ellen, amelyek nem álltak be bunkerfocit játszani, jobb meccseket tudtunk produkálni. Idegenbeli pályán is meg tudjuk valósítani, amit elterveztünk, és bízom abban, hogy most már ez eredményességben is meg fog mutatkozni" – bizakodott a pécsiek vezetőedzője.

A Győri ETO–PMFC mérkőzés vasárnap 16.30-kor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik