DVSC: Az év elején mindenki fel van töltődve - Kondás

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 18:52
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a DVSC-Teva a KTE-Phoenix Mecano otthonába látogat. Kondás Elemér, a debreceniek vezetőedzője a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, harcos ellenfélre számít az idei első bajnoki mérkőzésen.

„Az őszi mérkőzéseit néztük a kecskemétieknek, ez alapján megállapítható, hogy harcos futballt játszanak, és az edzőjük is ezt várja tőlük – fogalmazott Kondás Elemér. – A KTE otthonában nem egyszerű játszani, mint ahogy máshol sem. Szezonkezdetről van szó, ilyenkor mindenki fel van töltődve. Biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, de nekünk többet kell futnunk, harcosabbnak kell lennünk, és több gólt kell szereznünk az ellenfélnél. Nem tudom, milyen lesz a talaj, de ezzel nem akarunk foglalkozni, mert ahhoz alkalmazkodunk, ami van.”Kondás Elemér. – A KTE otthonában nem egyszerű játszani, mint ahogy máshol sem. Szezonkezdetről van szó, ilyenkor mindenki fel van töltődve. Biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, de nekünk többet kell futnunk, harcosabbnak kell lennünk, és több gólt kell szereznünk az ellenfélnél. Nem tudom, milyen lesz a talaj, de ezzel nem akarunk foglalkozni, mert ahhoz alkalmazkodunk, ami van.”

A DVSC-nél Kulcsár Tamás betegség miatt nem tart a csapattal, míg Selim Bouadlának és Lucas Marcolininek időre van szüksége, amíg utoléri a többieket, hiszen korábban mindketten sérüléssel bajlódtak, és sokat kihagytak. Nenad Novakovics, Szűcs István, Mamadou Wagué és Bernáth Csaba a rehabilitációját végzi, így rájuk sem számíthat a szakmai stáb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik