DVSC: Harcosságban kell felülmúlnunk a Pécset - Kondás

Vágólapra másolva!
2013.03.09. 09:04
A labdarúgó NB I 19. fordulójában a DVSC-Teva a Pécsi MFC-t fogadja. Kondás Elemér, a debreceniek vezetőedzője a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, harcos futballt játszó pécsi csapatra számít a vasárnapi összecsapáson.

„A Pécs a télen igazolt néhány labdarúgót, például Balogh Bélát és Lázár Pált, de igazán nagy változás nem történt a keretben – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Kondás Elemér. – Győzelemmel kezdte a tavaszi szezont, az MTK-t sikerült hazai pályán megvernie. A pécsiek a találkozón harcos futballt játszottak, biztos vagyok benne, Debrecenben is így lépnek pályára, de nekünk is ezt kell tennünk, sőt, még harcosabbnak kell lennünk. Kecskeméten langyosak voltunk egy kicsit, a Videoton elleni Ligakupa-mérkőzés már jobban tetszett, mivel agresszívebben játszottunk, az ellenfél térfelén próbáltunk labdát szerezni.”Kondás Elemér. – Győzelemmel kezdte a tavaszi szezont, az MTK-t sikerült hazai pályán megvernie. A pécsiek a találkozón harcos futballt játszottak, biztos vagyok benne, Debrecenben is így lépnek pályára, de nekünk is ezt kell tennünk, sőt, még harcosabbnak kell lennünk. Kecskeméten langyosak voltunk egy kicsit, a Videoton elleni Ligakupa-mérkőzés már jobban tetszett, mivel agresszívebben játszottunk, az ellenfél térfelén próbáltunk labdát szerezni.”

A debreceniek vezetőedzője a sérültek állapotával kapcsolatban elmondta, hogy a betegséggel bajlódó Rezes László még mindig nem tud a csapattal edzeni, valamint Ferenczi János is belázasodott. Korhut Mihály sem teljesen egészséges, de az előzetes tervek szerint vasárnap pályára léphet, Bernáth Csaba és Szűcs István ugyanakkor további is sérült, rájuk biztosan nem számíthat a szakmai stáb, ahogy a térdfájdalmakra panaszkodó Adamo Coulibalyra sem.

A Debreceni VSC-Teva–Pécsi MFC mérkőzés vasárnap 18.30-kor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik