NS: megmondja a Fradi-ügynök; Leo sorsa; pang-e az NB I? - vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.22. 23:34
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Légióból hazatérő, erősítést jelentő magyar labdarúgók, megannyi, az NB I-ben kevéssé használt külföldi játékos, bátortalanul kezelt fiatal futballisták: az NS bajnokság-értékelő sorozatának második részében Georgi Attila menedzseré a szó. Az FTC-vel szoros kapcsolatban lévő ügynök amondó: amíg a válogatott nem jut ki világeseményre, addig nem javul futballunk megítélése, ugyanakkor lát pozitív tendenciákat is. De melyek azok? Lehet-e halászni a pangó (hazai) piacon? S mi az önámítás? Kétoldalas összeállítás statisztikával, még nem közölt transzferlistával, Muszbek Mihály reakciójával a vasárnapi, immár digitális formában is megjelenő Nemzeti Sportban!

És még:


Miben hibázott a Schalke klubmenedzsere, és érintheti-e a méretes baki Szalai Ádám átigazolását?

Jelentős pénzt áldoznának az Omoniánál az elvágyódó Leandro megtartására: visszatér-e a balhátvéd Magyarországra vagy marad Cipruson?

Edzősorsok: interjú, elemzés és információ a leginkább reflektorfényben lévő Horváth Ferencről és Bekő Balázsról, továbbá Kis Károlyról, aki csodát tett Szolnokon, nem utolsósorban az MTK mindent megnyerő női csapatát hátrahagyó Turtóczki Sándorról.

Megtalálta-e Benedek Tibor Varga Dániel utódját?

Pályázik-e az Érd és/vagy az FTC a női kézilabda Bajnokok Ligája-selejtező megrendezésére?

Az ok, amiért London hőse, Pars Krisztián rossz körökben forog...

Neve: Olah Anthony. Mitől exkluzív a vele készült interjú?

Ez valóban Az úszás napja volt, avagy: amikor mindegy, ki melyik oldalán veszi a levegőt.

All-in: a tahitiak válogatott futballistája, aki hat éve még Fernando Torres sofőrje volt, most meg a Konföderációs Kupán találkozott a spanyol sztárral; Hannich Péter és az átemelés művészete; a letiltott United-mez hihetetlen története...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik