DVSC: Nem volt jogos a kiállításom - Bódi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.20. 14:40
Bódi Ádám, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása csapata honlapjának elmondta: nem érezte jogosnak a kiállítását a Strömsgodset ellen 2–2-es döntetlennel végződő Európa-liga-selejtezőn.

„Amíg a pályán voltam, mindössze két szabálytalanságot követtem el, és egyik sem volt annyira alattomos, hogy sárga lapot kapjak érte. Különösen az első dühítő, mert testtel ütköztünk, elvesztettem az egyensúlyomat és elestem, amikor pedig már a földön voltam, az ellenfél játékosa megtaposott. Sajnálom, hogy nem játszhatok a visszavágón. Hozzáteszem, életemben először állítottak ki” – nyilatkozta Bódi a dvsc.hu-nak.

A DVSC 2–2-es döntetlent ért el a Strömsgodset otthonában az Európa-liga 2. selejtezőkörének első mérkőzésén, amivel Bódi szerint kedvező helyzetből várhatják a csütörtökön 20.30 órakor kezdődő visszavágót.

„Jól felkészültünk az ellenfélből. Szervezetten léptünk fel, hátul megoldottuk, amit kértek tőlünk, illetve támadásban is jeleskedtünk, szinte mindegyik veszélyes volt. A továbbjutást is el tudtuk volna dönteni, ha jobban koncentrálunk, hiszen a két gól mellett nekem és Sidibének is volt kapufája, emellett ziccerek sokaságát dolgoztuk ki. Nyerhettünk volna, de azt gondolom, a kettő kettő is olyan eredmény, amivel mi vagyunk az esélyesek” – tette hozzá a középpályás. Bódi a dvsc.hu-nak.

A DVSC 2–2-es döntetlent ért el a Strömsgodset otthonában az Európa-liga 2. selejtezőkörének első mérkőzésén, amivel Bódi szerint kedvező helyzetből várhatják a csütörtökön 20.30 órakor kezdődő visszavágót.

„Jól felkészültünk az ellenfélből. Szervezetten léptünk fel, hátul megoldottuk, amit kértek tőlünk, illetve támadásban is jeleskedtünk, szinte mindegyik veszélyes volt. A továbbjutást is el tudtuk volna dönteni, ha jobban koncentrálunk, hiszen a két gól mellett nekem és Sidibének is volt kapufája, emellett ziccerek sokaságát dolgoztuk ki. Nyerhettünk volna, de azt gondolom, a kettő kettő is olyan eredmény, amivel mi vagyunk az esélyesek” – tette hozzá a középpályás.

Ha a debreceniek továbbjutnak a norvég együttes ellen, akkor a következő körben a cseh Jabloneccel találkozhatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik