Videoton: Juhász hetekre kidőlt, a válogatottban sem játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.26. 14:32
null
Juhász Roland gólt szerzett az ETO ellen, majd megsérült (Fotó: Korponai Tamás)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján jelezte: Juhász Roland hetekre kidőlt. A válogatott belső védő a Győri ETO elleni vasárnapi, idegenbeli bajnokin (1–1) előbb gólt szerzett, majd térsérülést szenvedett. A rutinos játékost műteni nem kell, ám a szeptemberi vb-selejtezőket (Románia és Észtország ellen) biztosan kihagyja.

„Sajnos a ma délelőtti orvosi vizsgálaton súlyosabb térdsérülést diagnosztizáltak. A belső két szalagom sérült meg, előreláthatólag jó néhány hetet kell kihagynom. Nagyon csalódott vagyok, hiszen végre kezdtem ismét jó formába lendülni, a válogatottba is visszakerültem, ahol több fontos meccs is vár ránk a következő hónapokban. Egy sérülés sosem jön jókor, de most talán a lehető legrosszabbkor jött. Mindenesetre próbálok optimista lenni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy műteni nem kell a sérült lábamat" – mondta az ETO elleni bajnokin megsérülő Juhász Roland.

A rutinos belső védő így biztosan kihagyja a Románia elleni idegenbeli (szeptember 6.), majd az Észtország elleni hazai (szeptember 10.) vb-selejtezőt is.

„Juhász Rolandnak – jobb térdének oldalszalag-szakadása miatt – néhány hétig térdrögzítőt kell viselnie, majd ezt követően kezdheti el a rehabilitációt. Mivel nagyon friss sérülésről van szó, ezért nehéz megmondani, pontosan mikor térhet vissza, a jelenlegi állapota szerint jó néhány hetet biztos, hogy ki kell hagynia. A válogatott felé is jeleztük, hogy sajnos nem számíthatnak rá a következő hetekben" – mondta Kovács Tibor csapatorvos.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik