Újpest: Duchatelet szeretné azt hinni, megnyerik a kupát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.12. 14:29
Az Újpest FC tulajdonosát, Roderick Duchatelet ma már idéztük a csapatnál várható játékosmozgásokkal kapcsolatban, klubja honlapján pedig a tavaszi célokról beszélt, illetve értékelte a szezon első felét.

„A bajnokságban azért ennél jobb helyre vártam az együttest, szóval nem mondanám, hogy boldog vagyok. Annak viszont nagyon örülök, hogy a kupában versenyben vagyunk, szeretném azt hinni, hogy a csapat képes lesz megnyerni a sorozatot. Mindig az a cél, hogy Európában szerepelhessünk, erre pedig a Magyar Kupán keresztül most is megvan még a lehetőség” – nyilatkozta az ujpestfc.hu-nak Roderick Duchatelet klubtulajdonos, aki kérdésre válaszolva hozzátette, egyértelműen a kupaszereplés élvez innentől prioritást.Roderick Duchatelet klubtulajdonos, aki kérdésre válaszolva hozzátette, egyértelműen a kupaszereplés élvez innentől prioritást.

A sportvezető arra a kérdésre is válaszolt, mennyire elégedett a nyáron érkezett új játékosokkal.

„Általánosságban elégedett vagyok, de persze nem mindenkivel egyformán. Jobban sikerültek az igazolások, mint tavaly nyáron, de néhány játékosnál még várni kell egy kicsit, hogy megmutassa, milyen minőséget képvisel igazán – fogalmazott Duchatelet, aki a két kölcsönjátékosra, Simon Ligot-ra és Pierre-Yves Ngawára is kitért. – Ha rajtam múlik akkor maradnak tavasszal is. Sőt, igazából abban bízom, hogy egy játékos még csatlakozik hozzájuk.”

„Mindegyik csapatrészbe szeretnénk igazolni, szóval három minőségi játékos leigazolását mindenképpen tervezzük. Felvettük a kapcsolatot olyan magyar játékosokkal is, akiket nyáron nem sikerült szerződtetnünk, bízom benne, hogy most több sikerrel járunk. Persze külföldön is folyamatosan keressük az erősítést jelentő játékosokat. Azon dolgozunk, hogy a kiszemelt igazolások minél hamarabb csatlakozzanak a kerethez” – mondta Duchatelet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik