FTC: Doll már tudja, mi a Fradi-család, örül, hogy a tagja lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.07. 07:15
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Thomas Doll az együttes utolsó törökországi meccsét, a cseh Sigma Olomouc elleni összecsapást (0–0), és a beleki edzőtábort is értékelte a klub hivatalos honlapjának.

„Nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl – kezdte értékelését Thomas Doll vezetőedző a fradi.hu-nak. – Tudni kell, az elmúlt hetekben a játékosok nagyon kemény munkát végeztek, ezért nem volt meglepő, hogy a mozgásukon látszott a fáradtság. Az első félidőben sajnos túl sok labdát veszítettünk el, és kevés alkalommal tudtunk az ellenfél tizenhatosa környékén szabadrúgást kiharcolni vagy lövőhelyzetet kialakítani. Az azonban örömteli, hogy egy kapufát leszámítva a Sigma sem tudott veszélyes lenni ránk."

Doll a Ferencváros friss szerzeményéről, a Sigma ellen egy félidőt játszó horvát Mateo Pavlovicról és a törökországi edzőtábor egészéről is beszélt. fradi.hu-nak. – Tudni kell, az elmúlt hetekben a játékosok nagyon kemény munkát végeztek, ezért nem volt meglepő, hogy a mozgásukon látszott a fáradtság. Az első félidőben sajnos túl sok labdát veszítettünk el, és kevés alkalommal tudtunk az ellenfél tizenhatosa környékén szabadrúgást kiharcolni vagy lövőhelyzetet kialakítani. Az azonban örömteli, hogy egy kapufát leszámítva a Sigma sem tudott veszélyes lenni ránk."

Doll a Ferencváros friss szerzeményéről, a Sigma ellen egy félidőt játszó horvát Mateo Pavlovicról és a törökországi edzőtábor egészéről is beszélt.

„Úgy érzem, Pavlovic nagyon hasznos tagja lesz a csapatnak. Szüksége van azonban még meccs- és edzésterhelésre, hogy kihozza magából a legjobbat. Ami az edzőtábort illeti, rendkívül hasznos két héten vagyunk túl. A játékosok az első naptól az utolsóig motiváltak voltak, minden tréningen a száz százalékot nyújtották. Három jó mérkőzést játszottunk, és nagyon fontos kiemelni, hogy egyiken sem kaptunk gólt. Különösen lényeges továbbá, hogy a csapat és a szakmai stáb jól megismerhette egymást. Nagyon jó volt az edzések, a szabadnapok és a csapatépítő programok aránya, ennek is köszönhető, hogy a csapategységet tekintve jól állunk. A stáb minden egyes tagjával – a játékosokkal, az orvosokkal, a gyúrókkal, a médiastábbal – elégedettek lehetünk. Az edzőtábor végére sikerült teljes mértékben megértenem, mi az a Fradi-család, és állíthatom: nagyon jó ennek a tagjának lenni."

A FERENCVÁROSI TC TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 6.
Edzőtábor: Törökország (Belek), január 25-től
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
1. 18.: Ferencváros–Soroksár 5–1 (Busai 2, Gyömbér, Ionescu, Péter A.)
1. 22.: Ferencváros–Dunaújváros PASE 3–3 (Péter A. 2, Mateos)
1. 28., Belek: Ferencváros–Rapid Bucuresti (román II.) 4–0 (Böde 2, Besic, Diallo)
2. 3., Belek: Ferencváros–Viborg (dán) 1–0 (Jovanovic)
2. 6., Belek: Ferencváros–Sigma Olomouc 0–0
2. 12.: Ferencváros–DAC (Dunaszerdahely; szlovákiai)
2. 15., Szekszárd: Pécsi MFC–Ferencváros
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik