Videoton: visszatért Magyarországra a brazil támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.05. 12:39
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a kisebb sérüléséből felépült Videoton-csatár, Nikolics Nemanja hamarosan újra a társaival edzhet, és ugyanez a helyzet a súlyosabb sérüléséből felgyógyult brazil támadóval, Paraibával is.

„Brazil támadónk is elutazik pénteken a második spanyol edzőtáborba – adta hírül a Videoton labdarúgócsapatának hivatalos honlapja, a vidi.hu. – Az őszi szezonban súlyos sérülést szenvedő Paraiba decemberben hazautazott Brazíliába, és a Vidi első januári edzőtáborába még nem utazott el. Hétfőn azonban ő is részt vett az orvosi felmérésen, és immár Székesfehérváron végzi rehabilitációját, sőt pénteken a csapattal elutazik Spanyolországba is, ahol aztán Purger Szilárdék tovább dolgoznak brazil játékosunkkal.”

„A legfontosabb, hogy ismét megerősítsük Paraiba lábát, ennek érdekében olyan gyakorlatokat végzünk el, melynek eredményeként egy-két héten belül olyan állapotba kerül, hogy a rehabilitáció következő szakaszába léphetünk" – nyilatkozta a fehérváriak hivatalos honlapjának Purger Szilárd fizioterapeuta.

A VIDEOTON TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 11.
Edzőtábor: Spanyolország (Marbella), január 13–30.; Spanyolország, február 7–23.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
01. 19., Benahavis: Videoton–Rijeka (horvát) 2–2 (Nikolics, Oliveira)
01. 22., Marbella: Videoton–Lokomotiv Plovdiv (bolgár) 1–1 (Nikolics)
01. 25., Marbella: Videoton–Dnyipro (ukrán) 0–4
01. 28., Algeciras: Videoton–Otelul Galati (román) 3–3 (Nikolics 2, Álvarez)
02. 09.: Videoton–Dinamo Moszkva (orosz)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik