Légiósok: a válogatott játékos a Fradiról is beszélt, mégsem jön az NB I-be?

Vágólapra másolva!
2014.05.02. 07:55
Leandro még a márciusi, Finnország elleni győri válogatott meccs után nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak arról, hogy a nyártól szívesen visszatérne Magyarországra, méghozzá volt csapatába, a Ferencvárosba. Ciprusi sajtóhírek szerint azonban lehet, hogy mégiscsak kitölti a jövő nyárig szóló szerződését az Omoniánál.

Néhány hónap alatt nagyot fordult a világ az Omonia brazil származású, de magyar válogatott labdarúgójával, Leandróval. A futballista télen még arról nyilatkozott, hogy környezetváltozásra van szüksége, ezért távozni szeretne Ciprusról, most azonban már arról beszél, hogy élvezi az edző bizalmát, ezért maradna, így kitöltheti jövő nyárig szóló szerződését – írja az omonoianews.com.

Leandro még márciusban a Nemzeti Sport Online-nak is arról nyilatkozott, hogy a nyáron hazatérne a Ferencvárosba. A pálfordulás mögött az állhat, hogy az Omonia idő közben edzőt váltott (Kosztasz Kajafasz váltotta a januárban érkezett Miguel Ángel Lotinát). Azt pedig a ciprusi kommentárok is kiemelték korábban, hogy a váltás után sokkal jobban ment a játék a válogatott futballistának, aki hosszú idő után a klubjában is újra balhátvédként szerepel.

Az Omoniával kapcsolatos hír az is, hogy a Ferencvárosban korábban ugyancsak szereplő máltai André Schembri várhatóan hosszabbít a ciprusi klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik