Haladás: Halmosi háromszor engedett a fizetési igényéből

ZOMBORI ANDRÁSZOMBORI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2014.06.26. 12:18
null
Halmosi Péter (zöld mezben) jó ideje eldöntötte, hogy maradni akar (Fotó: Szabó Miklós)
Halmosi Péter, a Haladás válogatott labdarúgója a Nemzeti Sportnak beszélt minapi szerződéskötése hátteréről.

 

– Hónapok óta húzódó ügy végére került pont kedden. A jól értesültek most azzal jönnek, borítékolható volt, hogy Halmosi Péter a Haladás labdarúgója marad.
– Sokan mondták, azért nem tudok megegyezni a klubbal, mert több pénzt szeretnék kiharcolni magamnak, azonban én annak ellenére másik oldalról közelíteném meg a kérdést, hogy volt nézetkülönbség közöttünk a pénzen és a szerződés időtartamán is – felelte Halmosi Péter, aki újabb két évig biztosan a Haladást erősíti. – Azt akartam érezni, fontos vagyok a Haladásnak, hogy a klubnál mindenáron meg akarnak tartani. Ám mert nem ezt éreztem, elhúzódott az ügy.

– Sokat kellett engednie az igényeiből?
– A Haladásban akartam futballozni, jó ideje eldöntöttem, hogy maradok, de a megállapodás nem jött volna létre, ha számomra nem ennyire fontos a szerződéshosszabbítás. Kedden találkoztam Illés Bélával, és a beszélgetésünk alatt azt éreztem, valóban azt szeretnék, ha maradnék. Egyébként háromszor is engedtem az első tárgyalásunk óta, végül a tavalyi pénzemnek valamivel több mint a felét keresem majd.

A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN OLVASHATÓ INTERJÚBÓL KIDERÜL AZ IS, MIKOR MŰKÖDHET JÓL A HALADÁS, FOG-E MÉG ÚJ SZERZŐDÉST KÖTNI, ÉS HOGY A VÁLOGATOTT JÁTÉKOS MIT NEM TART NORMÁLISNAK A SZERZŐDÉSKÖTÉSEK GYAKORLATÁBAN.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik