Felkészülés: a CFR Cluj megverte első magyar ellenfelét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.02. 20:07
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia második nyári felkészülési mérkőzésén kétgólos vereséget szenvedett a CFR Cluj ellen. A kolozsvári együttes pénteken a Győri ETO-val, vasárnap a Kecskeméttel játszik előkészületi találkozót.

A Puskás Akadémia hivatalos honlapjának beszámolója szerint – bár az első helyzetet a magyar csapat dolgozta ki – az első félidőt az erdélyi csapat uralta, amely már bő tíz perc játék után megszerezte a vezetést. Az oldalvonal mellől beívelt szabadrúgást követően Sergiu Negrut bólintott a PAFC kapujába. 0–10–1

A második játékrészben több fiatal, saját nevelésű játékos, valamint a DVTK-tól távozó Gohér Gergő is lehetőséget kapott, de ők sem tudták megakadályozni, hogy a Cluj megduplázza az előnyét. A lefújás előtt nem sokkal Grégory Tade váltott gólra egy tizenegyest (0–2), így a Puskás Akadémiának hiába voltak meg a lehetőségei, hogy kiegyenlítsen, végül kétgólos vereséget szenvedett.

A jó erőkből álló kolozsvári együttes július 4-én (pénteken) a Győri ETO-val, két nappal később (vasárnap) pedig a Kecskeméti TE-vel játszik felkészülési mérkőzést.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PUSKÁS AKADÉMIA FC–CFR CLUJ (román) 0–2
(0–1)
Felcsút, 200 néző. V: Szilasi
PUSKÁS AKADÉMIA. 1. félidő:
Hajdúch – Szélesi, Tar, Tamás M., Fabio – Denkovics, Czvitkovics, Tóth B., Gajdos (Molnár T.) – Tischler, Lencse. 2. félidő: Hajdúch (Mikola) – Vachtler, Vaszicsku, Spandler, Gohér – Papp M., Hudák – Molnár T., Szakály D., Óvári (Sallai R.) – Németh E. (Makrai)
G:
Negrut, Tade (11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik