NB I: Nagyon meglepett a Fradi ötvédős felállása - Horváth F.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.17. 19:08
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I negyedik fordulójában a Ferencváros 1–0-s győzelmet aratott a Győri ETO otthonában. A hazaiak vezetőedzője, Horváth Ferenc a mérkőzést közvetítő M1 kamerája előtt elmondta, nagyon meglepte a vendégek ötvédős felállása, míg a Fradit irányító Thomas Doll szerint néhány játékosa még mindig nincs tökéletes fizikai állapotban.

Horváth Ferenc (a Győri ETO vezetőedzője): – Mindent megtettek a játékosok, nem tudom elmarasztalni őket. Csak a gól hiányzott a játékunkból. Büszke vagyok a csapatra, igaz, csak három pontunk van. Két rangadót is elveszítettünk, melyeket kézben tartottunk, de ez pont ugyanannyit ér, mintha nem így történt volna. Két jó csapat feszült egymásnak, így kilencven percen keresztül nem lehet dominálni, de megmondom őszintén, nagyon meglepett, hogy a Ferencváros öt védővel állt fel. A támadófoci volt meghirdetve, de ez nem az én problémám, nem szeretnék ebbe belemenni, amiért jöttek, azt elérték.Horváth Ferenc (a Győri ETO vezetőedzője): – Mindent megtettek a játékosok, nem tudom elmarasztalni őket. Csak a gól hiányzott a játékunkból. Büszke vagyok a csapatra, igaz, csak három pontunk van. Két rangadót is elveszítettünk, melyeket kézben tartottunk, de ez pont ugyanannyit ér, mintha nem így történt volna. Két jó csapat feszült egymásnak, így kilencven percen keresztül nem lehet dominálni, de megmondom őszintén, nagyon meglepett, hogy a Ferencváros öt védővel állt fel. A támadófoci volt meghirdetve, de ez nem az én problémám, nem szeretnék ebbe belemenni, amiért jöttek, azt elérték.

Thomas Doll (a Ferencváros vezetőedzője): – A szezon előtt nagyon kevés idő állt rendelkezésünkre a felkészüléshez, és még mindig láthatjuk, hogy van olyan játékos, aki nincs százszázalékos fizikai állapotban. A Lombard Pápa ellen négy-négy-kettes felállásban játszottunk, de ebben a szerkezetben problémáink adódtak a támadójátékban. Néhány hét múlva azonban már másképp fog kinézni a futballunk, amikor játékosaink visszanyerik a legjobb állapotukat. A második félidőben passzívvá vált a játékunk, nem tudtuk eljuttatni a labdát Bödéhez és Gerához, ezért a Győrnek ebben a játékrészben sokkal több lehetősége adódott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik