FTC: Többet passzol, kombinatívabb a csapat - Doll

Vágólapra másolva!
2015.02.16. 07:57
A Ferencváros labdarúgócsapata az eddigi felkészülési meccsek tapasztalata alapján remek formában várja az NB I tavaszi rajtját, amit bizonyít, hogy vasárnap a szlovákiai Podbrezová ellen a hetedik téli meccsét is megnyerte. Thomas Doll vezetőedző szerint többet passzoló, kombinatívabb lett a csapata.

„Valóban többet passzoló és kombinatívabb a csapat, ám passzból sosem elég, különben pedig egyre frissebbek is vagyunk” – reagált a Nemzeti Sport felvetésére a Fradi vezetőedzője, Thomas Doll a Podbrezová elleni 4–1-es sikert követően.

„Mind a két félidőben gyorsan futballoztunk, ám tudjuk, a bajnokikon nehezebb lesz, de megpróbáljuk átmenteni a jó formát, s azon leszünk, hogy minél kiismerhetetlenebb legyen a játékunk” – tette hozzá a szakember.

A Ferencváros március 1-én a Dunaújváros ellen játssza első tavaszi meccsét az NB I-ben, addig még két felkészülési mérkőzés vár a zöld-fehérekre ezen a héten: szerdán a Lombard Pápa, szombaton pedig a DVSC-Teva lesz Gera Zoltánék ellenfele.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FERENCVÁROS–PODBREZOVA (szlovákiai) 4–1 (2–0)
Népliget, 1000
néző. V: Radványi
FTC, 1. félidő:
Dibusz – Dilaver, Csukics, Nalepa, Ramírez – Gyömbér – Nagy Dániel, Gera, Busai, Somália – Ugrai. 2. félidő: Jova – Csilus Á., Batik, Mateos, Bönig – Nagy Dominik - Varga R., Hajnal, Kuruzuzovic, Lamah – Böde
Gólszerző: Ugrai (24. – 11-esből), Ramírez (33. – 11-esből), Lamah (47.), Batik (86.), ill. Skutká (81. – 11-esből)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik