Felkészülés: Mint két bokszoló a 15. menetben… – Horváth F.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.06. 14:23
Mint beszámoltunk róla, a Honvéd és a Videoton felkészülési mérkőzése gól nélküli döntetlennel ért véget. A találkozó után a két vezetőedző mellett Kovácsik Ádám, a székesfehérváriak kapusa értékelt.

„Mindig nagyon hasznos a Vidi ellen pályára lépni, mert minőségi játékosokkal felálló csapat ellen gyakorolhatunk, ezért örülök, hogy létrejött ez a mérkőzés – mondta Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a vidi.hu-nak. – Új játékrendszert játszottunk, szerettem volna látni azokat a mozgásokat, taktikai elemeket, amelyek később hosszú távon a hasznunkra lehetnek, számunkra ez volt a legfontosabb célja a mai meccsnek.” Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a vidi.hu-nak. – Új játékrendszert játszottunk, szerettem volna látni azokat a mozgásokat, taktikai elemeket, amelyek később hosszú távon a hasznunkra lehetnek, számunkra ez volt a legfontosabb célja a mai meccsnek.”

„Olyan volt ma a két csapat, mint két fáradt bokszoló a tizenötödik menetben – értékelt Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője a vidi.hu-nak. – Gyűrték egymást a játékosok, de a frissesség jeleit nem lehetett felfedezni. Úgy gondolom, hogy mindkét együttes eleget dolgozott a héten, ezért briliáns megoldásokat nem vártam a találkozó előtt sem. A védekezésünk rendben volt, a második csapatból érkező három fiatal játékos hozzáállásával is elégedett vagyok, ám összességében ez a meccs igazán barátságosra sikerült. Nem kifejezetten erre az edzőmérkőzésre készültünk, a már említett frissesség nélkül pedig elég nehéz ötletes, attraktív támadójátékot nyújtani, ma nem is ez volt a fő elvárás.”

„Nagyon örülök, hogy végre bemutatkozhattam az első csapatban, még ha csak edzőmeccsen is, remélem, hamarosan tétmérkőzésen is megmutathatom, hogy mit tudok – így Kovácsik Ádám. – Nem volt sok dolgom, ami akadt, megoldottam, jó, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a találkozót. Többen is lehetőséget kaptak a Honvéd ellen, és úgy érzem, mindenki megoldotta a feladatát, hasznos meccset játszottunk.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik