Haladás: Mészöly Géza sokoldalú támadót szerződtetne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 08:25
Két edzőtáborozás között van a Haladás labdarúgócsapata: a szombathelyiek hétfőtől szombatig teljesítették az első szakaszt, aztán hazatértek a horvátországi Pulából, szombaton pedig már Törökország felé veszik az irányt.

„Noha olykor akadtak apróbb gondok a körülményekkel, a nehézségeket megoldottuk, és sikerült minden előre eltervezett munkát elvégeznünk – mondta Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának. – Ugyanakkor a második heti felkészülésnek tökéletes volt az edzőtábor. Az időjárásra nem lehetett panaszunk, az első két napon ragyogó, napsütéses idő volt, csak az utolsó, péntek délutáni tréningen esett az eső.” Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának. – Ugyanakkor a második heti felkészülésnek tökéletes volt az edzőtábor. Az időjárásra nem lehetett panaszunk, az első két napon ragyogó, napsütéses idő volt, csak az utolsó, péntek délutáni tréningen esett az eső.”

„A játékosok kiváló mentalitással, zokszó nélkül dolgoztak, persze mondtam is nekik: először az edzőnek van joga morognia, ha valami nem tetszik neki, utána jöhetnek ők. Ráadásul a rutinos, meghatározó játékosok – Király Gábor és Halmosi Péter – élen jártak a gyakorlatok elvégzésében, példát mutatva a fiataloknak. Ha például Király Gábor nagyokat vetődött a sárban, Gyurján Márton sem akart lemaradni tőle. Délelőttönként erőnléti – konditermi – vagy futóedzéseket végeztünk, délután pedig kétórás labdás edzéseket vezényeltünk. Kedden már idehaza folytatjuk a munkát, és sokkal több lesz a labdás gyakorlat. Ami az esetleges érkezőket illeti, a Haladás vonzó, jól felépített klub lett, szívesen jönnek ide próbajátékosok – elképzelhető, hogy a héten is érkeznek futballisták. Két, a támadónégyes bármely posztján szereplő labdarúgót szeretnék még igazolni.”

A vasiak szerdán 14.30 órakor az NB II-es Ajkát fogadják edzőmérkőzésen, majd szombattól tíz napon keresztül a törökországi Sidében edzőtáboroznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik