NB I: hétvégén a hétközi forduló! Töröltek egy válogatott összetartást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.19. 19:48
null
Hétvégén lesz a hétközi forduló (Fotó: mlsz.hu)
A Magyar Labdarúgó-szövetség megváltoztatta a labdarúgó NB I 27. fordulójának időpontját. Bernd Storck szövetségi kapitány kérésére törlik az április 7–12. közöttre tervezett válogatott összetartást, így ez lehetőséget teremt arra, hogy a hétközi fordulót áthelyezzék hétvégére.

 

„Az MLSZ versenybizottsága és a szövetségi kapitány áttekintette a júniusi, franciaországi Európa-bajnokság kezdetéig hátralévő időszak versenynaptárát és a válogatott felkészülési programját. Az egyeztetést követően Bernd Storck szövetségi kapitány úgy döntött, a játékosok túlzott fizikai igénybevételét elkerülendő és a klubcsapatok, valamint a nézők érdekeit is figyelembe véve, az április 7–12. (csütörtök-kedd) között tervezett válogatott összetartás helyett a játékosok a klubjaikban készülhetnek.

Ez lehetőséget teremt arra, hogy a feszített versenyprogramon kissé enyhíthessen a szövetség, így az OTP Bank Liga március 30-ra (szerda) kitűzött hétközi, 27. fordulóját a versenybizottság a mostani döntés eredményeként felszabadult hétvégére, április 9-re (szombat) helyezi át” – áll az MLSZ közleményében.

A 27. FORDULÓ PROGRAMJA (MÁRCIUS 30. HELYETT ÁPRILIS 9.)
Paks–DVSC
Újpest–Puskás Akadémia
Videoton–Vasas
Ferencváros–Honvéd
Haladás–Békéscsaba
MTK–DVTK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik