NS: mint a Groupamához Miskolc; Torghelle és Litauszki – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.04. 23:42
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
♦ Akkora rangadó lesz szombaton, mint a Groupamához Miskolc, merthogy a DVTK látogat a Ferencváros otthonába. Elek Ákos, a vendégek válogatott középpályása azt mondja, bár tisztelik az ellenfelet, de az sem csodacsapat. Varga Roland, a hazaiak csatára pedig azt ígéri, együttese a pályán igazolja majd, miért vezetnek ennyivel a bajnokságban.

♦ Lesz még másik öt NB I-es mérkőzés is, és mindet körbejárjuk: Torghelle és Litauszki, a kispesti és angyalföldi fiatalok, Feczesin Róbert és a Haladás sérültjei – nyilatkozat- és információözön!

Bernd Storck Franciaországban járt, meg még fog is néhányszor jó esetben – most éppen workshopot tartottak az Eb-szereplő válogatottak szövetségi kapitányainak, és a mester megvizsgálta az edzőpályákat meg a szálláslehetőségeket is.

♦ A szombati Bayern–Dortmund előtt bemutatjuk a két reménybeli főhőst: a Pierre-Emerick Aubameyangról és Robert Lewandowskiról szóló infografikánk majdnem olyan jó, mint maguk az érintettek.

♦ Amióta szurkolók vernek rohamrendőröket a pályán, és a sportminiszter-helyettes betiltja a kupát és ugyanígy tenne a bajnoksággal is, kicsit megkopott a görög futball varázsa. Csillag Péter bemutatja, mennyire.

A Formula–1-es tesztidőszak végén Nico Rosberg és Zsoldos Barna kollégánk vonnak mérleget – úgy tűnik, a Mercedes–Ferrari rivalizálás talán megmentheti a sorozatot az unalomtól.

♦ Hosszabbítás mellékletünkben Lisztes Krisztián arról mesél, mit mondott neki Wukovics Laci, Csanádi Péter arról, hogy futballedző nagybátyjának futár vitte Kongóban a Mobutu elnök (és véreskezű diktátor) által megálmodott kezdőcsapatot, Tóth Anita pedig a WTCC és Michelisz Norbert minden titkáról fellebbenti a fátylat, miután a sorozat kulisszái mögé kalauzol minket nagyszabású riportjában. A lassan az olimpiai éremért küzdő rövid pályás gyorskorisok edzője, Bánhidi Ákos pedig elmondja, hogyan jutott a Beatricétől a jégpályáig.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik