Honvéd: Hemingway reagált Rossi kijelentésére

Vágólapra másolva!
2017.06.07. 13:56
A Bp. Honvéd labdarúgócsapatát bajnoki címig vezető Marco Rossi nemrég Facebook-oldalán posztolt arról, hogy nem a pénz miatt hagyta el a kispesti egyesületet. Az nb1.hu megkereste a kispesti klub tulajdonosát, George F. Hemingwayt, aki röviden reagált az olasz szakember állításaira.

Marco Rossi jó ember, jó edző. A Budapest Honvéd a Bajnokok Ligájára és a 2017–2018-as szezonra készül. A múlttal kapcsolatban semmilyen mondanivalónk nincs" – jelentette ki.Marco Rossi jó ember, jó edző. A Budapest Honvéd a Bajnokok Ligájára és a 2017–2018-as szezonra készül. A múlttal kapcsolatban semmilyen mondanivalónk nincs" – jelentette ki.

A Honvéd korábbi vezetőedzője posztjában azt írta: nem anyagi okok miatt távozik a klubtól, hanem mert nem találta megfelelőnek a szakmai tervet. Ezen kívül illetlennek találta a klub egy éves szerződésajánlatát, mely szerint ugyanannyit keresett volna, mint az előző két idényben.

Mint ismeretes: Rossi a bajnoki döntőnek beillő találkozó (Honvéd–Videoton 1–0) utáni sajtótájékoztatón jelentette be, hogy nem folytatja a Honvéd kispadján. A klub már ki is nevezte utódját a holland Erik van der Meer személyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik