Kisvárda: mentő vitte a kórházba a csatárt – súlyos sérülést szenvedett

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.09.18. 09:44
null
Milos Szpaszicsot kórházba szállították a pilisi meccsről, bokatörést szenvedett (Fotó: kisvardafc.hu)
A Kisvárda NB I-es labdarúgócsapata vasárnap a Magyar Kupa 3. fordulójában 5–0-ra győzött a Pest vármegyei I. osztályban szereplő Pilis vendégeként, mégsem lehet teljes a vendégek öröme, ugyanis a meccs első gólját szerző Milos Szpaszics bokatörést szenvedett.

 

 

Vasárnap a Pilisi LK–Kisvárda (0–5) MK-meccs tudósításában már jeleztük, hogy sérülés miatt a 12. percben le kellett cserélni a 6. percben még gólt szerző Milos Szpaszicsot.

„A bokáját fájlaló támadónkért a szünetben megérkezett a mentő, a ceglédi kórházban elvégzett vizsgálat után a meccs végére megérkezett a szomorú diagnózis: eltört a bal lábán a külső bokacsontja, műtétre szorul” – adott tájékoztatást a meccs után a támadóval kapcsolatban a kisvardafc.hu.

A szerb Szpaszics januárban szerződött Kisvárdára, ebben az idényben hat meccsen egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott, összesen 22 NB I-es meccsen három gólt szerzett.

PILIS (vármegye I.)–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–5 (0–4)
Pilis, 500
néző. Vezette: Horváth Tibor (Czeglédi Barna, Majorné Nagy Petra)
PILIS: Isztolyka – Nemes, Miklósvári, Tóth Á., Kiss B. – Sárán, Bán (Auer, 71.) – Csikós (Krizsán, 58.), Halmos (Szilágyi L., 85.), Sipos I. (Kucsván, 58.) – Genczler (Veress, 71.). Játékos-edző: Miklósvári János
KISVÁRDA: Kovács M. – Cipetic, D. Kovacic (Mesanovic, a szünetben), Jovicic, Körmendi – Melnik, Ötvös (Ilievszki, a szünetben) – Navrátil, Makowski (Lucas, 66.), Camaj (Balogh N., a szünetben) – Szpaszics (Czékus, 12.). Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Szpaszics (0–1) a 6., Camaj (0–2) a 18., Jovicic (0–3) a 24., Melnik (11-esből, 0–4) a 45+2., Czékus (0–5) a 67. percben

MESTERMÉRLEG
Miklósvári János: – Az első húsz-huszonöt percben túl magasan védekeztünk, ebből jöttek a vendéggólok. Büszke vagyok a fiúkra, méltó ellenfelei voltunk az NB I-es csapatnak.
Mátyus János:
– Elégedett vagyok az eredménnyel. Jól kezdtünk, ragyogó akciókat vezettünk, szép gólokat szereztünk, igaz, a szünet után már haloványabban játszottunk, a hazaiak pedig jól küzdöttek. Milos Szpaszics sérülése első látásra sajnos súlyosnak tűnik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik