Pesics: Nem tervezem elhagyni az FTC-t

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.04.23. 09:35
Alekszandar Pesics úgy érzi, beilleszkedett a Ferencvárosba (Fotó: Török Attila)
A Ferencváros a hétégén bebiztosította a bajnoki elsőségét, azonban a keret körül vannak még kérdések. Alekszandar Pesics, a keretből fegyelmi vétség miatt kikerült szerb játékos hazája sajtójában nyilatkozva elmondta, nem akarja elhagyni az FTC-t.

Mint ismert, információink szerint Alekszandar Pesics sorozatos fegyelmezetlenségei miatt került ki márciusban a Ferencváros keretéből. Akkor a klub a következő tájékoztatást adta az ügyben: „Alekszandar Pesics fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből. Mindig a Ferencváros érdekei a legfontosabbak, azokat egyetlen játékos személyes érdekei sem írhatják felül.”

A szerb csatár elmondta, hogy az ügyet csak a média fújta fel, azonban a Ferencváros azóta lejátszott hét bajnokija közül egynél sem volt kerettag. Pesicsnek gondja volt Dibusz Dénes csapatkapitánnyal, azonban a szerb a meridiansport.rs-nek nyilatkozva ismét elmondta, hogy nem ez áll a háttérben: „Számomra nagyon jó a Ferencváros. Jelenleg egyedül edzek, mert büntetésben vagyok, de nem a kapussal való konfliktus miatt. Tagadtam, mivel ez egyáltalán nem igaz, de így is sokan sejthetik, mi történt.”

„Két év van hátra a szerződésemből, nem tervezem elhagyni a klubot. Beilleszkedtem a csapatba, én és a családom is nagyon jól érezzük magunkat Budapesten” – szögezte le Alekszandar Pesics.

A Crvena zvezdától érkezett Pesics tavaly nyár óta 29 tétmeccsen 12 gólt szerzett és hat gólpasszt adott a Ferencvárosban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik