Bemutatta új mezeit a Puskás Akadémia

B. A. P.B. A. P.
Vágólapra másolva!
2024.07.22. 17:18
Bemutatta új szerelését a Puskás Akadémia (Fotó: puskasakademia.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadéia bemutatta négy új mezét és ezzel együtt az új főszponzorát is.

A Puskás Akadémia a klub hivalatos oldalán mutatta meg először a 2024–2025-ös idényre szóló négy új mezét, melyeken látható a csapat új főszponzora, az MBH Bank. 

„A korábbi anyagainkban már megjelent hatszögű minta a korabeli labdák mintázatára utal, de a méhkaptárból ismert formát is elénk idézi, a benne kirajzolódó vonalkák ugyanakkor nem véletlenszerű díszítőelemek, hanem tudatosan elhelyezett design-komponensek, amelyek tovább mélyítik akadémiánk új arculatának szimbolikus hátterét. Minden egyes csík egy-egy játékost jelképez, akiket igyekszünk a „méhkasunkba” begyűjteni. A különböző színárnyalatok a labdarúgók tudásának, képességeinek széles és egyénenként eltérő skáláját jelzik, valamint azt is, hogy intézményünkben olyan fiatalok pallérozódnak, akik a legkülönbözőbb családi háttérrel, neveltetéssel, értékrenddel, szokásokkal, anyagi lehetőségekkel, az ország és a nagyvilág különböző területeiről érkeztek hozzánk” – olvasható a klub honlapján.

A mezek színe kapcsán visszatért a régi-új mélykék árnyalat, amelyet az arany egészít ki. Emellett ismét van a klasszikus fehér színű mez is. „Egyértelmű újításként kerül be a repertoárba az égszínkék mez, ami a Felcsút feletti tiszta égboltra utal. A negyedik, talán legmeghökkentőbb mezszínünk az ún. „purple”, ami egy lilás-pinkes árnyalatot takar. Ezzel tiszteletünket és köszönetünket is szeretnénk kifejezésre juttatni legfőbb támogatónk, az MBH Bank felé, a pénzintézetnek ugyanis a türkiz mellett ez a másik hivatalos arculati színe.” A klub honlapja hozzáteszi, hogy ez utóbbiban érdekes lenne az Újpest FC ellen pályára lépni.

A felcsútiak várhatóan vasárnap pont az Újpest elleni bajnoki nyitányon avathatják fel új mezüket, mivel a Dnyipro-1 elleni Konferencialiga-selejtezőben a Puskás Akadémia játék nélkül juthat tovább.

A PUSKÁS AKADÉMIA NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Edzőtábor: Ausztria, július 6–19.
Ausztriában:
St. Pölten (osztrák, II. o.)–Puskás AFC 1–1 (Favorov)
Puskás AFC–Slovan Liberec (cseh) 1–1 (Soisalo)
LASK (osztrák)–Puskás AFC 0–0

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁSOK A PUSKÁS AKADÉMIÁNÁL
Érkezők: –
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérhetnek: Ganbold Ganbayar (mongol, Komáromi FC – Szlovákia), Jevhenyij Kicsun (ukrán-magyar, Gyirmót FC Győr), Major Marcell (Csákvár), Ominger Gergő (Csákvár), Radics Márton (Mosonmagyaróvár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: –
Távozók: Auerbach Martin (Budafoki MTE), Babós Levente (csákvári kölcsön után Újpest FC, szabadon igazolhatóként), Batik Bence (Debreceni VSC, szabadon igazolhatóként), Corbu Marius (román-magyar, szabadon igazolhatóként, APOEL FC – Ciprus), Kern Martin (Sturm Graz – Ausztria), Luciano Slagveer (holland-suriname-i, szabadon igazolható), Tóth Balázs (Fehérvár FC, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe távozók: Bakti Balázs (Vasas-kölcsön után Zalaegerszegi TE FC), Farkas Bendegúz (Nyíregyháza Spartacus), Posztobányi Patrik (siófoki kölcsön után Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik