Ennél a csapatnál folytathatja Kerezsi Zalán! A Honvéd is kaphat egy játékost

PÓR KÁROLYPÓR KÁROLY
Vágólapra másolva!
2024.08.28. 11:33
Kerezsi Zalán (középen) az új idényben két gólt szerzett az NB II-ben (Fotó: Balogh Dávid/Budapest Honvéd FC)
A Nemzeti Sport értesülései szerint jó eséllyel a Puskás Akadémiánál folytathatja pályafutását a Budapest Honvéd 21 éves, U21-es válogatott támadója, Kerezsi Zalán, miközben Bévárdi Zsombor a felcsútiaktól kerülhet Kispestre.

 

A Nemzeti Sport értesülései szerint hamarosan eldől a Honvéd U21-es válogatott támadójának, Kerezsi Zalánnak a jövője. Úgy tudjuk, a kispesti klub a Puskás Akadémiával folytat előrehaladott tárgyalásokat. Kerezsi úgy kerülhet a Puskás Akadémiához, hogy a felcsútiaknál ebben az idényben tétmeccsen még nem szerepelt 25 éves középpályás, Bévárdi Zsombor a Honvédhoz szerződik.

Kerezsi kapcsán korábban külföldi lehetőségről és az Újpest érdeklődéséről is lehetett hallani, de úgy tudjuk, a szeptember 3-i átigazolási határidő lejárta előtt, akár már ezen a héten, Felcsúton jelenthetik be a Honvédnál (illetve korábban a Vasasban és Nyíregyházán) nevelkedett támadó szerződtetését. Kerezsi az NB I-ben 20 meccsen négy gólt szerzett a Honvédban, az NB II-ben 47 meccsen 15 gól és 11 gólpassz a mérlege, az új évadban öt meccsen két gólnál tart.

Bévárdi télen került a DVSC-től a Puskás Akadémiához. A tavaszi szezonban hat meccsen kapott lehetőséget az NB I-ben, az új idényben azonban még nem szerepelt, így nem lenne meglepő a távozása.

Kerestük a Puskás Akadémiát a fentiekkel kapcsolatban, de a klub átigazolási sajtóhíreket nem kommentál.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁSOK A PUSKÁS AKADÉMIÁNÁL
Érkezők: Laros Duarte (zöld-foki szigeteki, Groningen – Hollandia)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatértek: Jevhenyij Kicsun (ukrán-magyar, Gyirmót FC Győr), Major Marcell (Csákvár), Radics Márton (Mosonmagyaróvár), Kocsis Dominik (Tiszakécske)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Gustavo Assuncao (brazil, Famalicao – Portugália), Kerezsi Zalán (Bp. Honvéd)
Távozók: Auerbach Martin (Budafoki MTE), Babós Levente (csákvári kölcsön után Újpest FC, szabadon igazolhatóként), Batik Bence (Debreceni VSC, szabadon igazolhatóként), Corbu Marius (román-magyar, APOEL FC – Ciprus,  szabadon igazolhatóként), Ganbold Ganbayar (mongol, Komáromi FC – Szlovákia, kölcsön után végleg), Kern Martin (Sturm Graz – Ausztria), Luciano Slagveer (holland-suriname-i, szabadon igazolható), Tóth Balázs (Fehérvár FC, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe távozók: Bakti Balázs (Vasas-kölcsön után Zalaegerszegi TE FC), Dusinszki Szabolcs (román-magyar, ismét Csákvár), Farkas Bendegúz (Nyíregyháza Spartacus), Ominger Gergő (csákvári kölcsön után Fehérvár FC), Posztobányi Patrik (siófoki kölcsön után Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Bévárdi Zsombor (Bp. Honvéd) 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik