Fehérvár: Tóth Balázs orvosi vizsgálatra utazott Angliába – NS-infó

Vágólapra másolva!
2024.08.29. 07:33
Tóth Balázs búcsúzhat Fehérvárról, orvosi vizsgálatra utazott Angliába (Fotó: Fehérvár FC)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Fehérvár FC kapusa, Tóth Balázs szerda este orvosi vizsgálatra utazott az angol másodosztályú Blackburn Rovershez.

Szerdán a Nemzeti Sport számolt be arról, hogy az angol másodosztályú Blackburn Rovers 1.2 millió eurós ajánlatot tett a Fehérvár FC válogatottba is meghívott kapusáért, Tóth Balázsért, és a magyar klubnak egy napja van arra, hogy válaszoljon az ajánlatra, mert az angol klub a szigetországban pénteken lejáró átigazolási határidő előtt mindenképp szeretne kapust igazolni.

Nos, úgy tudjuk, a Fehérvár elsőre nem fogadta el ezt az ajánlatot, de a klub hajlik az egyezségre, ugyanis Tóth Balázs engedélyt kapott, hogy Angliába utazzon orvosi vizsgálatra. A kapus szerda este kelt útra, csütörtökön vesz részt az orvosi vizsgálaton, és ha közben a klubok is meg tudnak egyezni, akkor utána szerződést is köthet a háromszoros angol bajnokkal. A Blackburnnek egyébként van már magyar játékosa, a klub utánpótlásában futballozó Farkas Patrik, aki éppen a nyáron kötött profi szerződést  klubbal.

A Fehérvár FC jó üzletet köthet a 26 éves kapus eladásával, ugyanis az egyéves kölcsönszerződés lejárta után ezen a nyáron szerződtették végleg a Puskás Akadémiától, a hírek szerint félmillió euró körül mozgott a kivásárlási ára. Tehát rövid időn belül a kifizetett összeg több mint a duplájáért értékesíthetnék.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik