Futsal NB I: simán nyert Nyíregyházán a Haladás

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.08.16. 20:41
Három góllal nyerte a forduló rangadóját Nyíregyházán a Haladás (Fotó: Haladás VSE/Fb)
A bajnoki címvédő Haladás hátrányból fordítva is simán, 4–1-re győzött az előző kiírásban bronzérmes Nyíregyháza vendégeként a futsal NB I 2. fordulójában.

A Veszprém nem kegyelmezett a DEAC-nak, s hazai pályán mindkét félidőben három góllal terhelte a debreceniek kapuját. Az élvonalba visszajutó Rubeola is simán, 6–1-re kapott ki a Magyar Futsal Akadémiától, míg a Berettyóújfalu gólzáporos mérkőzésen győzött 7–4-re a TFSE ellen. 

A vendéglátó Nyírbátor is gólzáporos mérkőzést vívott a Kecskeméttel, amely remekül kezdte a mérkőzést, s bő negyedóra után már hárommal vezetett. A Nyírbátor hiába állt fel 3–0-ról 3–2-re, majd 5–2-ről 5–4-re többek között Nagy Bence mesterhármasának köszönhetően, így is pont nélkül maradt és 6–5-re kikapott.

A Kecskemét ellen a bajnokságot győzelemmel indító Aramis hazai pályán hiába vezetett az Újpest ellen, a lila-fehérek a második félidőben nemcsak egyenlítettek, hanem a hajrában az állást is megfordították, végül a vészkapusos játékra átálló budaörsiek egy üres kapus góllal 3–1-es vereséget szenvedtek.

FUTSAL NB I
2. FORDULÓ
Nyíregyháza–Haladás 1–4
Magyar Futsal Akadémia–Rubeola 6–1 
Veszprém–Debreceni EAC 6–0
Berettyóújfalu–TFSE 7–4 
Nyírbátor–Kecskemét 5–6
Aramis–Újpest 1–3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik