Gól nélküli döntetlent játszott otthon a Topolya

TŐKE JÁNOSTŐKE JÁNOS
Vágólapra másolva!
2024.08.04. 17:19
null
Fotó: Facebook/TSC
A bajnokságot egy győzelemmel és egy vereséggel kezdő TSC hazai pályán fogadta a volt Újpest-edző, Milos Krusics által irányított Szpartak Szuboticát, az eredmény pedig egy gól nélküli döntetlen lett. Helyzetek voltak, találat viszont nem esett.

 

SZERB SZUPERLIGA
3. FORDULÓ
Topolyai SC–Szpartak Szubotica 0–0 
Topolya, TSC Aréna, Vezette: Sz. Jovanovics 
Topolya: Ilics – Petrovics, Djordjevics, Sztevanovics, Vlalukin – Djakovac – Pantovics, Sztanics, Banjac, Miloszavljevics – Pejics. Vezetőedző: Klafuric dékán
Szpartak: Vulics – Csalaszan, Bogicsevics, Mijailovics – Vitorovics, Lukics, Leonardo, Babics – Bijelovics, Tomovics, Todoroszki. Vezetődző: Milos Kruscsics.

Egy győzelem és egy vereség után döntetlent játszott a Topolyai Sport Club a szerb Szuperliga harmadik fordulójában: a TSC Arénában a szabadkai Szpartak vendégeskedése gól nélküli döntetlennel ért véget. Az első félidőben a vendégek igen jól lezárták a területeket, sok esetben tíz emberrel védekeztek, így a TSC-nek nem sikerült veszélyes helyzetet kialakítani. 

A vendégek ellentámadásokra építették, s Veljko Ilicsnek több bravúrt is be kellett mutatni, hogy csapata ne kapjon gólt, egy esetben, a 38. percben pedig a kapufa segítette ki a hazaiakat, ugyanis Todoroszki a jobboldali szabadrúgást nem adta be, hanem a bal alsóba szerette volna csavarni, azonban a labda a bal kapufán csattant. 

A második félidő elején magasabb fokozatba kapcsolt a Topolya, aminek az 5. percben egy kapufa lett az eredmény: egy tetszetős baloldali akció végén Ifet Djakovac futtából lőtt, a lövése pedig, amit a vendégek kapusa csak szemmel követett, a bal kapufán csattant. A folytatásban is veszélyesebbek voltak a hazaiak, de igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. A hajrában a vendégeknek még volt egy helyzetük Todoroszki révén, de az ő lövése célt tévesztett, így a két szomszédos község együttesei egy-egy ponttal gazdagodtak. A TSC három forduló alatt négy pontot gyűjtött, s a szerb Szuperliga középmezőnyéhez tartozik. 

A következő fordulóban a Topolya ismét saját közönsége előtt lép pályára, de vendégként, ugyanis az újvidéki Vojvodina a pályafelújítás miatt Topolyán játssza a hazai mérkőzéseit, s a 4. fordulóban Vojvodina–TSC mérkőzést rendeznek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik