NB I: „Ha azt mondom, nem játszottunk rosszul, az nevetségesen hangzik?” – az ETO edzője a 0–3 után

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.08.02. 21:44
Nem ment a győrieknek a Debrecen ellen (Fotó: Kovács Péter)
A labdarúgó NB I 2. fordulójának nyitó mérkőzésén az idénybeli első bajnokiját játszó Debreceni VSC 3–0-ra nyert az élvonalba kilenc év után visszatérő ETO FC Győr otthonában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A DVSC trénere, Szrdjan Blagojevics boldog volt a győzelem után.

„Jó így kezdeni a szezont, mert önbizalmat ad a következő mérkőzésekre. Szeretnék gratulálni a játékosoknak, örülök, hogy ők is boldogok most. A három nulla talán nem reális, nem volt annyira könnyű győzelem, mint ahogy az eredmény mutatja. Az első félidő második felében megvoltak a Győr helyzetei, ami megváltoztatta a játék ritmusát, mi hagytuk, hogy megváltoztassák. Aztán a második félidőben újra domináltunk, ez főleg labdabirtoklásban mutatkozott meg, olyan sok helyzetünk nem volt. Domingues gólja döntötte el a mérkőzést, attól az ellenfél összeesett, mi pedig ki tudtuk használni.”

SZRDJAN BLAGOJEVICS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

Az ETO FC Győr vezetőedzője, Borbély Balázs érdekes felvetéssel kezdte a sajtótájékoztatót.

„Ha azt mondom, nem játszottunk rosszul, az nevetségesen fog hangzani? Lehet. Pedig az első félidőben egész jól játszottunk, amit elterveztünk, azt megvalósítottuk, három-négy helyzetet is ki tudtunk alakítani. Ez a különbség most a két csapat között. Jelen pillanatban nem vagyunk még NB I-es csapat, megvan az osztálykülönbség közöttünk.”

BORBÉLY BALÁZS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

LABDARÚGÓ NB I 
2. FORDULÓ
ETO FC Győr–Debreceni VSC 0–3
Győr, ETO Park. Vezette: Bognár Tamás
Gólszerző: Domingues (55.), Bárány (60.), Silue (84.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik