Magyar Kupa: játék nélkül jutott tovább a címvédő Paks

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.09.13. 13:47
Játék nélkül a 32 között a paksiak (Fotó: Földi Imre)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a megyei első osztályú Mezőörs lemondta a vasárnap 15 órára kiírt, Paksi FC elleni mérkőzését.

A címvédő Paksi FC játék nélkül bejutott a 32 közé a Magyar Kupában, miután ellenfele, a megyei első osztályban szereplő Mezőörs lemondta a vasárnapi mérkőzést. A Debreceni András és Zámbó Bence személyében két egykori U20-as vb-bronzérmes labdarúgót is foglalkoztató együttes, a Győrből Székesfehérvárra vezető út mentén található település csapatának lemondása miatt a találkozót a Magyar Labdarúgó-szövetség a paksiak javára írja jóvá 3–0-s gólkülönbséggel. 

Jelenlegi információink szerint az egy mérkőzésen eldőlő többi párharcot a Magyar Kupa 3. fordulójából szombattól hétfőig rendben megrendezik.

A Nemzeti Sport értesülései szerint egyébként a Mezőörs kérte a Paksot, hogy egyezzen bele a mérkőzés egy későbbi időpontban történő lejátszásába, mert a „megye egyes” klub pályája a napok óta tartó esőzés és a hideg idő miatt játékra alkalmatlan. Ebbe a címvédő paksiak beleegyeztek, ám lapunk úgy tudja, a szövetség ragaszkodott az eredeti időponthoz, s ezért végül a Mezőörs a találkozó lemondása mellett döntött.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik