NB I: Zsóri Dániel távozik az MTK-tól – hivatalos

PÓR KÁROLYPÓR KÁROLY
Vágólapra másolva!
2024.09.03. 15:15
Zsóri Dániel távozik az MTK-tól (Fotó: Török Attila)
A Nemzeti Sport értesülései szerint az MTK az átigazolási időszak ma éjféli határideje előtt elköszönhet a 23 éves Puskás-díjas csatártól, Zsóri Dánieltől. Kedd kora délután az NB I-es klub meg is erősítette a játékos távozását.

 

Úgy tudjuk, Zsóri és az MTK közös megegyezéssel bont szerződést. Zsóri a tavaszi szezonban kölcsönben Budafokon szerepelt, az NB II-ben 16 meccsen négy gólt szerzett. Kölcsönszerződése lejárt, Budafokról távozott, ám nem szerepel a szakmai stáb terveiben az MTK-nál sem, így valószínűleg távozik a kék-fehérektől is, annak ellenére, hogy jövő nyárig még él a szerződése.

Zsóri iránt van külföldi érdeklődés, de a konkrét tárgyalások azután kezdődhetnek meg, hogy a csatár szabadon igazolhatóvá válik. A támadó 2022-ben szerződött az MTK-hoz, a kék-fehéreknél 35 tétmeccsen nyolc gólt szerzett. 

FRISSÍTÉS – 15.15

Az MTK kedd délután a hivatalos oldalán erősítette meg, hogy Zsóri távozik a klubtól. A budapesti csapat közlése szerint az MTK és a játékos közös megegyezéssel bontott szerződést, így szabadon igazolhatóvá vált.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Ilja Beriasvili (grúz, Mezőkövesd), Molnár Rajmund (Szombathelyi Haladás, kölcsön után végleg), Róbert Polievka (szlovák, FK Dukla Banská Bystrica – Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatért: Balogh Máté (BKV Előre), Csenterics Adrián (BVSC-Zugló), Molnár Ádin (Kozármisleny), Szőke Gergő (Gyirmót FC Győr)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Csucsánszky Zoltán, Freyer Kristóf, Molnár Péter, Szolár Dávid
Kiszemeltek:
Távozók: Biben Barnabás (szabadon igazolható), Richlord Ennin (ghánai-kanadai), Miknyóczki Ádám (pécsi kölcsön után Gyirmót FC Győr), Nikolas Spalek (szlovák-magyar), Vadnai Dániel, Várkonyi Bence (Zalaegerszegi TE FC, kölcsön után végleg), Zsóri Dániel (budafoki kölcsön után szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Kovács Mátyás (Fehérvár FC), Lehoczky Roland (tiszakécskei kölcsön után Vasas FC), Merényi Ádám (ismét Budafoki MTE), Zuigeber Ákos (szegedi kölcsön után Budafoki MTE)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Khaly Iyane Thiam (magyar-szenegáli)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik