„Nem vagyok nehéz ember” – Kuznyecov Szergej

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.04. 16:52
Kuznyecov Szergej (Fotó: Török Attila)
„Nem vagyok nehéz ember” – erről beszélt Kuznyecov Szergej, aki szerint Magyarországon félreismerik őt és ilyen pletykákat terjesztenek róla. A 42 éves labdarúgótréner ezen kívül az ETO-tól és a DVTK-tól történő távozásának körülményeiről is beszélt még Szabó Bencének a Térfélcsere Podcastben, ami elhangzott a Nemzeti Sportrádió Hazafutás című műsorában is.

„Nagy terveink voltak a tavaszi szezonra, végigmentünk az edzőtáboron, s volt egy szurkolói ankét, ahol ott voltak a fő szurkolók is. Kérdezték, hogy miért nem tudunk egy jó, gólerős játékost igazolni. Elmondtam, hogy nehéz télen olyan szabadon igazolható futballistát találni, aki magasabb szintet képvisel azoknál, akik már itt vannak. Kérdezték, hogy miért, s mondtam, hogy a költségvetésünk nem engedi. Az alapján, amit a sportigazgatóval beszélgetve tudtam, azt mondtam, hogy NB II-es költségvetésünk van – idézte fel a diósgyőri kaland végét Kuznyecov. – Azt gondolom, hogy ez lett a végem is, mert másnap behívtak Magyar Matyihoz (Magyar Mátyás, a DVTK tulajdonosa – a szerk.), aki nem volt ott a találkozón sem, s beszélgetés nélkül mondta, hogy »megtámadtam a vezetőséget és a klub reputációját«, s kirúgtak.”

A 42 éves, jelenleg csapat nélküli tréner hozzátette: hasztalanul próbálta elmagyarázni, hogy minden hátsó szándék nélkül mondta el, amit mondott. Azt viszont nagyra értékelte, hogy a szurkolók megköszönték az őszinteségét és kiálltak mellette.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik