NB II: Balogh marad Nyíregyházán, Davidov és Petneházi érkezhet

Vágólapra másolva!
2012.06.15. 12:15
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza labdarúgócsapata megállapodott a szerződéshosszabbításról Balogh János kapussal, és hamarosan új játékosokat is szerződtethet a klub.

Csütörtökön szándéknyilatkozatot írt alá Balogh János, a Nyíregyháza kapusa és Brekk János szakmai igazgató. Ez alapján a rutinos kapuvédő két esztendőre kötelezte el magát a Spartacushoz; a szerződést majd akkor írják alá, ha az új klubvezetés hivatalba lép – adta hírül a szon.hu.szon.hu.

„Több okból döntöttem így. Nagyon fontos tényező volt, hogy a klubnál rendeződtek a viszonyok és célok vannak, mégpedig az élvonal, aminek én is részese akarok lenni. Döntően befolyásolt, hogy Téglási Gábor a kapusedző, aki egyrészt barátom, másrészt a szakmai felkészültsége garanciát jelent arra, hogy tovább fejlődjek. A harmadik ok Brekk János, akit tavasszal ismertem meg, akinek a személyisége megfogott és szeretnék vele tovább dolgozni" – nyilatkozta a skót Heartstól télen hazaszerződő 29 éves Balogh.

A szon.hu szerint visszatérhet Nyíregyházára a csapat korábbi légiósa, a középpályásként bevethető szerb Milan Davidov, és érkezhet a korábban Zalaegerszegen, legutóbb pedig Orosházán játszó Petneházi Márk, aki ugyancsak középpályás.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik