NB III: Csank János marad a Vác edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.23. 11:56
A sikeresen megvívott osztályozó után eldőlt, hogy az NB III-ban is Csank János marad a Vác FC vezetőedzője – számolt be róla a klub Facebook-oldala.

A Hévíz elleni, 4–0-s összesítéssel megnyert osztályozós párharcot követően a váciak a budapesti Le Meridien szállodában rendezett fogadással és díjátadóval búcsúztak el a szezontól.

„Örömömre szolgál, hogy a csapat kivívta a megyei bajnokság első helyét, és a Pest megyei Kupát is megnyerte – mondta John Marshall, a klub tulajdonosa. – Ez a siker nemcsak a játékosoké, hanem a klub dolgozóié és a váci polgároké is, akiknek az egész évi támogatása nélkül lényegesen nehezebb dolgunk lett volna. Bízom benne, hogy a jövőben megtartjuk ezt a lendületet, és Vác városa is teljes mellszélességgel támogatni fogja a klubot. A következő szezonban még több nézőt várunk a váci stadionba, amelyet szeretnénk felújítani és még inkább szurkolóbaráttá tenni. Ebbéli reményünkhöz kellő alapot szolgáltat, hogy Csank János mesteredző a jövőben is a váci futball felemelkedéséért dolgozik.”

CSANK JÁNOS A NEMZETI SPORTNAK ADOTT INTERJÚBAN BESZÉLT AZ ELŐZŐ SZEZONRÓL, A FOLYTATÁSRÓL, ILLETVE VÉLEMÉNYT MONDOTT AZ NB I-RŐL, KIFEJTETTE, MIN VÁLTOZTATNA A VERSENYKIÍRÁSON – A RÉSZLETEKEÉRT KERESSE A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik