NB II: kapus után középpályás érkezett a Honvédtól Csabára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.16. 07:54
A 22 esztendős Czuczi Márton után a 20 éves Lőrinczy Attilával is megállapodott a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba vezetősége, mindkét játékos a Honvédtól egy évre kölcsönbe kerül a Viharsarokba – számolt be róla a bmsextra.hu.

Az erről szóló megállapodást a klub vezetői kedden szignózták a játékosok menedzserével.

Lőrinczy Attila az elmúlt bajnokságban főképpen a Honvéd NB III-ban szereplő második csapatában futballozott, 20 mérkőzésen három találatot jegyzett, de öt alkalommal az élvonalban is pályára léphetett, ott egy alkalommal volt eredményes.

Czuczi Márton és Lőrinczy Attila szerződtetésével hétre nőtt a Békéscsaba érkezőinek száma, hiszen a klub már korábban megegyezett a Sopronból érkező Balázs Richárddal, a legutóbb Nyíregyházán futballozó támadóval, Szilágyi Péterrel, két létavértesi játékossal, a védő Bényei Balázssal és a csatár Kertész Tamással, illetve a Felcsútról visszatérő védekező középpályással, Hursán Györggyel.

A csabai klub kerete még egy korábbi Honvéd-játékossal, Vólent Rolanddal bővülhet, de az ő kölcsönvétele ügyében egyelőre folynak a tárgyalások. Zoran Szpisljak együttese teszteli még a nagyváradi belső védőt, Nagy Ottót, valamint a 17 esztendős, MTK-nevelésű Füzy Mátyást.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Balázs Richárd (SVSE-GYSEV), Czuczi Márton, Lőrinczy Attila (mindkettő Honvéd-MFA – kölcsönbe), Bényei Balázs, Kertész Tamás (mindkettő Létavértes SC '97 – kölcsönbe), Hursán György (Puskás Akadémia FC), Szilágyi Péter (Nyíregyháza Spartacus)
Távozott/távozhat: Nemanja Scsekics (montenegrói, ?), Ali-Calvin Tolmbaye (közép-afrikai köztársaságbeli, ?), Pozsár Gábor (Szeged 2011-GA), Gajdos Zsolt, Károly Bálint (mindkettő Puskás Akadémia FC – kölcsönből vissza), Tölgyesi Viktor (Kecskemét – kölcsönből vissza), Nikola Pantovics (szerb, Honvéd-MFA – kölcsönből vissza), Albert István, Lucas Marcolini (brazil) (mindkettő DVSC-Teva – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Birtalan Botond (szabadon igazolható, legutóbb Tatabánya FC), Füzy Mátyás (MTK), Vólent Roland (Bp. Honvéd), Jankovics Zsolt (Videoton II), Privigyei Ádám (Balmazújváros)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik