Gyász: meccs közben lett rosszul, elhunyt a zalai focista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.24. 00:08
Játék közben rosszul lett, majd a kórházba szállítást követően elhunyt Bernáth Dávid, a Zala megyei II. osztályban szereplő Gyenesdiás 28 éves labdarúgója.

A játékos a szombati, Böde elleni megye kettes rangadó (a Gyenesdiás az első, a Böde a harmadik a táblázaton) 65. percében, 2–1-es hazai vezetésnél összeesett a pályán. A labdarúgót kórházba kellett szállítani, a játékvezető az esetet követően lefújta a meccset – számolt be a részletekről a zaol.hu megyei hírportál. zaol.hu megyei hírportál.

„Dávid rosszul lett és utána már nem volt eszméleténél. Azonnal mentőt hívtunk hozzá, ők gyorsan ki is érkeztek. Kicsit később még egy mentő jött. Fél órán át próbálták újraéleszteni. Bevitték a kórházba, és az összeesés után egy órával tudtuk meg, hogy Dávid itt hagyott bennünket” – számolt be az eseményekről Mosdósi Attila, a helyi sportkör elnöke a megyei oldalnak. Bernáthnak a kórházba szállítást követően omlott össze a keringése.

„Az egész csapat most is itt van az öltözőben, nem tudtunk elmenni. Most sem fogtuk fel még a tragédiát. Dávid a héten ünnepelte a születésnapját, a meccs után szerettük volna kicsit megünnepelni. Az egész csapat le van sújtva, és minden családtagnak, hozzátartozónak, barátnak részvétünket fejezzük ki. Azon ritka fiatalok közé tartozott, akikből kevés van a mai világban” – tette hozzá Mosdósi Attila.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik