Aczél Zoltán lett a Pécs új vezetőedzője

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.28. 10:37
Pécsen folytatja Váczi Zoltán (Fotó: pmfc.hu)
A Pécsi MFC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Aczél Zoltánnal folytatja a következő idényben.

Az NB II-ből az előző idényben kieső pécsiek oldala szerint az 57 éves pro licences szakember hosszútávú megállapodást kötött a klubbal. 

Aczél már több neves klubnál megfordult külfödön is, itthon pedig a Vácot NB I-ben is vezette, ám évekre kikerült a magyar labdarúgás fősodrából, miután a bíróság úgy ítélte meg, hogy nem jelentette játékosai bundázását, és a fogadásicsalás-ügyben az ítélőtábla még 2017-ben helybenhagyta a felfüggesztett börtönnel és százezer forintos vagyonelkobzással járó elsőfokú ítéletet.

„A PMFC vezetőedzőjeként dolgozni osztálytól függetlenül óriási rang. Korábbi pécsi játékos múltamból és kötődésemből adódóan is örömmel fogadtam el a klub felkérését. Eltökélt és bizakodó vagyok, még úgy is, hogy az első csapat másodosztályból való búcsúját követően kell építkeznünk. Annyit ígérhetek, kollégáimmal és a labdarúgóinkkal közösen mindent megteszünk, hogy mihamarabb meginduljunk felfelé, és a PMFC újra régi hírnevéhez méltóan szerepeljen” – idézte a pécsiek honlapja Aczélt. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik