NB II: az MTK-tól kölcsönbe érkezett a Budafok első nyári szerzeménye

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.19. 13:26
Zuigeber Ákos kölcsönben Budafokon folytatja (Fotó: budafokimte.hu)
Megvan a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE első nyári szerzeménye, méghozzá az MTK-tól kölcsönbe érkező Zuigeber Ákos személyében – számolt be róla a klub Facebook-oldala.

Zuigeber Ákos egy évre, kölcsönbe érkezett az MTK-tól a Budafokhoz; a 21 éves szélső 11 meccsen egy gólt szerzett tavasszal, amikor – szintúgy kölcsönben – a Szegedet erősítette.

Arról már beszámoltunk, hogy távozott a budafokiaktól Gundel-Takács Bence és Csonka András, ők az élvonalbeli ZTE FC színeiben folytatják pályafutásukat, míg az idényt kölcsönben a klubnál töltő Merényi Ádám, Soltész István és Czérna Erik visszatért anyaegyesületéhez (MTK Budapest, ZTE FC, illetve Kisvárda FC). Zsóri Dániel jelenleg a XXII. kerületi csapattal készül, az ő sorsáról a közeljövőben születik döntés. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKI MTE-NÉL
Érkezett: Zuigeber Ákos (MTK Budapest – kölcsönbe, legutóbb Szeged, kölcsönben)
Távozott: Czérna Erik (Kisvárda – kölcsönből vissza), Csonka András, Gundel-Takács Bence (mindketten Zalagerszegi TE), Merényi Ádám (MTK Budapest – kölcsönből vissza), Orosz Marcell (Ferencvárosi TC – kölcsönből vissza), Soltész István (ZTE – kölcsönből vissza)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik