NB II: csapatnyi labdarúgó távozik a BVSC-től

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.07.08. 21:49
Poór Patrik is távozik a BVSC-től (Fotó: Török Attila)
Nem kevesebb mint tizenegy labdarúgó hagyja el a labdarúgó NB II-ben szereplő BVSC-Zuglót – számolt be róla a klub honlapja.

 

Az utóbbi években a BVSC meghatározó alakja volt a kapuban Kovács Benedek, elöl pedig Tóth Milán, valamint a Szentlőrinc elleni, tavaly nyári NB II-es osztályozón a feljutást jelentő gólt szerző Horváth Roland, azonban most mind a hárman távoznak a zuglóiaktól.

Az előző idényben érkezettek közül Csősz Richárd, Deutsch Bence, Lénárt Gábor, Poór Patrik és Rabatin Richárd sem a BVSC-ben folytatja pályafutását, míg a Vasastól kölcsönben szereplő Ihrig-Farkas Sebestyén visszatér az angyalföldiekhez.

A korábbi csapatkapitány, Nagy József, valamint a kapus Szemerédi Norbert sem folytatja aktív pályafutását a kék-sárgáknál, viszont mind a ketten az utánpótlásban folytatják – edzőként – a munkát a BVSC-nél.

A BVSC-hez egyelőre csak egyetlen játékos érkezett, mégpedig a Lokitól kölcsönbe Erdélyi Benedek.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BVSC-ZUGLÓNÁL
Érkezett: Erdélyi Benedek (Debreceni VSC – kölcsönbe)
Távozott: Csősz Richárd (?), Deutsch Bence (?), Ihrig-Farkas Sebestyén (Vasas FC – kölcsönből vissza), Horváth Roland (?), Kovács Benedek (?), Lénárt Gábor (?), Mucsányi Márk (Újpest FC – kölcsönből vissza?), Nagy József (?), David Nwachukwu (nigériai, Debreceni VSC – kölcsönből vissza?), Poór Patrik (?), Rabatin Richárd (?), Szemerédi Norbert (?), Tóth Milán (?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik