NS-infó: az NB I-ből igazol két játékost a Honvéd

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.03. 09:58
Farkas Balázs lehet a Budapest Honvéd egyik utolsó pillanatos érkezője (Fotó: Kovács Péter)
A Nemzeti Sport információi szerint a Budapest Honvéd az átigazolási időszak utolsó napján még két játékost is igazol, mindkettő az NB I-ből érkezik.

Információnk szerint a Nyíregyháza Spartacustól Kesztyűs Barnát, míg a Győri ETO-tól a fiatal csatárt, Farkas Balázst. Úgy tudjuk, a két futballista már át is esett az orvosi vizsgálaton, és hamarosan csatlakoznak a fővárosi klub keretéhez.

A paksi nevelés Kesztyűs Barna pályafutása során játszott Nyíregyházán, Budaörsön, a Pécsi MFC-nél és a Budapest Honvédnál is, utóbbival 2020-ban Magyar Kupát nyert. A 30 éves középpályás 111 mérkőzésen lépett pályára az első osztályban, és 116-szor szerepelt az NB II-ben.

A 22 éves Farkas Balázs a Győr utánpótlásában nevelkedett, majd a 2019–2020-as idényben mutatkozott be a felnőttek között. 2022-ben egyéves kölcsönszerződés keretein belül Siófokra került, ahol 35 mérkőzésen 12-szer volt eredményes. A Győrben 52 találkozón 11 gólnál és hét asszisztnál tart. A mostani idényben négy mérkőzésen mindössze 89 percet kapott a győrieknél. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezett: Csilus Tamás (Kazincbarcika), Ene Kornél (román-magyar, Szombathelyi Haladás), Ihrig-Farkas Sebestyén (BVSC-Zugló, legutóbb Vasas FC, kölcsönben), Medgyes Zoltán (Gyirmót FC Győr), Branko Pauljevics (szerb-magyar, Újpest FC), Sigér Ákos (Nyíregyháza Spartacus), Bévárdi Zsombor (Puskás Akadémia – kölcsönbe)
Távozott: Adorján Krisztián (visszavonult), Bobál Gergely (FC Ajka), Bocskay Bertalan (Kecskeméti TE), Eördögh András (Opus Tigáz Tatabánya), Futács Márkó (Balatonlelle SE), Haragos Viktor (Aqvital FC Csákvár), Kaczvinszki Dominik (Újpest FC), Kálnoki-Kis Dávid (Budafoki MTE), Kerezsi Zalán (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Kovács Nikolász (FC Ajka), Ivan Lovric (horvát-magyar, visszavonult), Makszim Puhtyejev (ukrán, STK Samorín – Szlovákia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik