Dzsudzsák Balázs túl drága volt a Stuttgartnak

Vágólapra másolva!
2010.08.25. 16:59
null
Dzsudzsák Balázs a jelek szerint marad a PSV-nél (Fotó: Action Images, archív)
A PSV magyar szélsője, Dzsudzsák Balázs iránt a nyáron a legkomolyabban a török Fenerbahce és a német Stuttgart érdeklődött, ám menedzsere, Vörösbaranyi József szerint mindkét kérő sokallta a középpályás vételárát, így nem jött létre megállapodás, és most minden jel arra mutat, hogy az elkövetkező hat napban már nem lesz változás az ügyben. A 23 éves futballista tehát marad Eindhovenben.

Dzsudzsák Balázst télen főleg a spanyol sajtó „rohamozta meg", és hozta összefüggésbe a Real Madriddal, a Valenciával, valamint az Atlético Madriddal. A nyáron előbb a török Fenerbahce, majd a német Stuttgart érdeklődött iránta, de a jelek szerint marad a PSV-nél, mivel egyik klub sem volt hajlandó kifizetni a hollandok által kért 10-12 millió euró körül mozgó vételárat.

„Először is szeretném leszögezni, hogy nem mi keltettük azt a hangulatot, ami Dzsudzsák esetleges klubcseréje körül kialakult" – kezdte a Nemzeti Sport Online-nak adott nyilatkozatát a középpályás ügyeit képviselő Stars and Friends menedzseriroda részéről Vörösbaranyi József.

„Mi sosem mondtuk, hogy Balázsnak váltania kell, hiszen jól érzi magát Eindhovenben, komolyan számolnak vele, és folyamatosan jó teljesítményt nyújt, vagyis semmi sem indokolja a váltását. Persze, egy minden félnek megfelelő ajánlat esetén szóba kerülhetett volna a klubcsere, de ilyen nem érkezett. Valóban érdeklődtek iránta Spanyolországból, valamint a török Fenerbahce és a német Stuttgart is komolyan gondolta a szerződtetését, de úgy tűnik, nem jutottak egyezségre a PSV-vel a játékos áráról, aki így minden bizonnyal marad Eindhovenben" – fogalmazott a játékosügynök.

Vörösbaranyi hozzátette, legutóbb a Stuttgarttal tárgyalt a PSV, de a svábok már elálltak vételi szándékuktól, és azóta nem jelentkezett komoly érdeklődő.

Kifejtette, Dzsudzsáknak még két és fél évig szól a szerződése Eindhovenben, és a játékos mindent meg fog tenni, hogy minél jobban szerepeljen az együttessel.

„Balázsnak csak a játékra kell összpontosítania, aztán ha jól teljesít, akkor biztosan lesznek újabb és újabb érdeklődők, de ezzel nem neki, hanem a PSV-nek kell foglalkoznia" – fogalmazott Vörösbaranyi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik