Anderlecht: Juhász felháborodott, még nem mondott le a nyári klubcseréről

Vágólapra másolva!
2011.08.12. 19:38
A brit STV beszámolója szerint Juhász Rolandon is múlt, hogy nem jött létre a megállapodás az Anderlecht és a Rangers között a magyar válogatott védő átigazolásáról, ám a futballista a Nemzeti Sport Online-nak felháborodottan cáfolta a sajtóhíreket.

„Értetlenül állok a sajtóhírek előtt, mivel el sem jutottunk odáig, hogy én a Rangersszel tárgyaljak. Erre nem is volt esélyünk, mivel a két klub nem állapodott meg egymással" – mondta Juhász Roland a Nemzeti Sport Online-nak azokra a hírekre reagálva, melyek szerint a Rangers felajánlotta neki, ha lemond 170 ezer fontról az átigazolási jutalékából, akkor kifizetik az Anderlecht által követelt 3.5 millió fontot érte.

Információink szerint azonban a magyar játékos még nem mondott le arról, hogy klubot váltson ezen a nyáron, és ezt mutatja, hogy nem fogadta el az Anderlecht fizetésemelési ajánlatát, amellyel a belga klub kárpótolni szerette volna a csalódott labdarúgót.

Úgy tudjuk, hogy a Juhász Rolandot képviselő Filipovics Vladan is mindent elkövetett, hogy létrejöjjön a megállapodás az Anderlecht és a Rangers között, és hajlandó lett volna lemondani a menedzseri jutalékáról az ügylettel kapcsolatban.

A Nemzeti Sport Online elsőként számolt be arról, hogy a skót és a belga klub nem tudott megegyezni egymással. Az Anderlecht részéről a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkoztak az ügyről, hogy mindenképpen szükségük van a válogatott védőre, és ezért nem jutottak egyezségre a Rangersszel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik