Légiósok: Rostockban edz, de a Hamburg is figyeli a Honvédtól távozó magyar csatárt

Vágólapra másolva!
2011.08.08. 17:46
A Nemzeti Sport Online információi szerint Bajner Bálint holnaptól a német Bundesliga II-ben szereplő Hansa Rostock labdarúgócsapatánál készül.

Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy Bajner Bálint a német székhelyű SMI irodához utazott – az ügynökség több lehetőséget is felkínált a 20 éves támadónak, aki a következő napokban a német másodosztályú Hansa Rostocknál tréningezik.Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy Bajner Bálint a német székhelyű SMI irodához utazott – az ügynökség több lehetőséget is felkínált a 20 éves támadónak, aki a következő napokban a német másodosztályú Hansa Rostocknál tréningezik.

„Bajner Bálint holnaptól néhány napig a német másodosztályú Hansa Rostocknál tréningezik. Legkésőbb a hét végéig eldől, hogy szerződést köt-e a klubbal, és ha igen, akkor a Rostock melyik csapatánál szerepel majd, hiszen a másodosztályú gárda mellett egy alacsonyabb osztályban szereplő csapata is van a klubnak" – tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t a Bajner Bálintot képviselő Varga Endre.

A menedzser hozzátette, Bajner iránt a Rostock mellett a német élvonalbeli Hamburg is érdeklődött, de mivel a rostocki ajánlat előbb érkezett, ezért utazott a csatár előbb a másodosztályú csapathoz. Amennyiben a Rostockkal nem sikerül megállapodni, úgy a Hamburg is tesztelheti a Honvéddal májusban szerződést bontó, jelenleg szabadon igazolható futballistát. Hamburgban kezdetben valószínűleg a negyedosztályú második csapatban játszhatna, viszont együtt edzhetne az első kerettel.

Bajner Bálint 2009-ben tagja volt az U19-es csehországi Eb-n bronzérmet szerző magyar válogatottnak, korábban megfordult a West Ham United tartalékcsapatában, az NB I-ben pedig a Honvéd játékosaként mutatkozott be, 20 meccsen négy gólt szerzett a kispestieknél, de májusban szerződést bontott a klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik