Légióssors: Vadócz távolodóban a Raúl Garcíát szerződtető Osasunától

Vágólapra másolva!
2011.08.12. 12:18
Címkék
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint az első osztályú Osasuna labdarúgócsapata egy évre kölcsönben megszerezte az Atlético Madridtól Raúl Garcíát. A transzfer két játékos pamplonai jövőjét illetően is több kérdést vet fel – egyikük a klub magyar légiósa, Vadócz Krisztián.

Raúl García a város szülöttjeként és a klub neveltjeként 2007-ben távozott az Osasunától. A 25 éves középpályásról a madridiak sem mondanak le, a kölcsönadás előtt további három esztendővel meghosszabbították az alapjáraton 2012-ben lejáró szerződését.

Raúl García érkezésével – amint arról korábban már beszámoltunk – Vadócz mellett David Timor is hátrébb szorulhat a középpályások között a házi rangsorban, eladásuk vagy kölcsönadásuk napirendben van az Osasunánál.

Elsősorban a magyar középpályásnak lesz nehéz megfelelő állomáshelyet találni – értéke a transfermarkt.de szerint ötszöröse a 22 éves spanyolénak –, azaz olyan klubot, amely a pamplonaiak és Vadócz számára egyaránt elfogadható ajánlattal rukkol ki, plusz a középpályás számára megfelelő szakmai kihívással is szolgál.

Vadócz a hét elején úgy nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy az erősítésektől függetlenül biztosnak érzi a helyét az Osasunában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik