Játékossors: Lázár Pál szívesen igazolt volna Debrecenbe

Vágólapra másolva!
2012.09.13. 17:26
A legutóbb a török Samsunsporban futballozó, a csapattal már nyáron szerződést bontó Lázár Pál továbbra is csapatot keres. A védő iránt itthonról többek között a DVSC-Teva érdeklődött, a futballista szívesen igazolt volna a klubhoz, de nem jött létre megállapodás.

Lázár Pállal kapcsolatban múlt héten ukrán érdeklődéséről számoltunk be, de a DVSC-Teva is felvette a kapcsolatot a futballistával, akit a különböző közösségi fórumokon a debreceni szurkolók is kérdőre vontak, hogy miért nem akart a bajnokcsapathoz szerződni.Lázár Pállal kapcsolatban múlt héten ukrán érdeklődéséről számoltunk be, de a DVSC-Teva is felvette a kapcsolatot a futballistával, akit a különböző közösségi fórumokon a debreceni szurkolók is kérdőre vontak, hogy miért nem akart a bajnokcsapathoz szerződni.

„Lázárt valóban megkeresték a Debrecen vezetői, és szeretném leszögezni, hogy a védő nagyon szívesen szerződött volna a bajnokcsapathoz. Szó sincs róla, hogy bármilyen fenntartásai lennének a klubbal kapcsolatban. A vezetőkkel azonban nem sikerült megegyeznünk. Nem kértünk kiugróan magas fizetést, hiszen tisztában vagyunk a magyar viszonyokkal, de így is távol állt egymástól a két álláspont” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Dragan Szekulics, a válogatott labdarúgó menedzsere.

A játékosügynök hozzátette, van még itthonról és külföldről is érdeklődés, reméli, hogy hamarosan eldől, hol folytatja pályafutását a 24 éves védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik