Felkészülés: Huszti gólt lőtt az első ráhangoló meccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 23:11
Huszti Szabolcs gólt szerzett, Lovrencsics Gergő tizenegyest harcolt ki a csütörtökön felkészülési mérkőzést játszó légiós magyar labdarúgók közül.

Huszti Szabolcs az első félidőt töltötte a pályán, és az első ráhangoló meccsét játszó Hannover hatodik gólját szerezte a TSV Berenbostel elleni 14–0-s mérkőzésen. Huszti Szabolcs az első félidőt töltötte a pályán, és az első ráhangoló meccsét játszó Hannover hatodik gólját szerezte a TSV Berenbostel elleni 14–0-s mérkőzésen.

Lovrencsics Gergő végig a pályán volt a Lech Poznanban, amely gól nélküli döntetlent játszott a ciprusi Omoniával – az eredmény mutatja, hogy a magyar szélső által az első félidő hajrájában kiharcolt büntetőből nem lett gól, az egyik csapattárs elhibázta. A ciprusi csapatban az 57. perctől volt a pályán a szerződését a napokban meghosszabbító magyar válogatott Leandro.

Király Gábor 77 percet kapott az 1860 München–FC Zürich meccsen, amelyet a müncheni „oroszlánok" 5–1-re nyertek meg.

Vass Ádám kezdőként egy félidőt játszott a gól nélküli döntetlenre végző kolozsvári CFR-ben, míg az FK Krasznodar Koman Vladimir nélkül veszített gólzáporos meccsen a cseh Slavia ellen.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Hannover (német)–TSV Berenbostel (német) 14–0
Lech Poznan (lengyel)–Omonia Nicosia (ciprusi) 0–0
FK Krasznodar (orosz)–Slavia Praha (cseh) 3–5
FC Zürich (svájci)–1860 München (német) 1–5
Dinamo Tbiliszi (grúz)–CFR Cluj (román) 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik