Lombard: Lovrencsicsnek nincs oka aggódni, ha nem fizet a Lech

Vágólapra másolva!
2013.06.16. 17:55
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa tulajdonosa, Bíró Péter az együttes hivatalos holnapjának adott évértékelőjében érintette Lovrencsics Gergő Lengyelországba szerződésének jelenlegi helyzetét, és reményét fejezte ki a Lech Poznannal szemben kialakult jogi helyzet mielőbbi rendezésének ügyében.

„Lovrencsics Gergő kölcsönbe igazolt a Lech Poznanba, és a lengyel együttesnek opciós vételi joga van a szerződtetésére. A Lech Poznan írásban kijelentette, hogy élni kíván ezen jogával, ám a kölcsönadási összegből tartozik még egy jelentős résszel” – kezdte a lombardfcpapa.hu-nak adott nyilatkozatát Bíró Péter. Bíró Péter.

Loverencsics a magyar válogatott Kuvait elleni barátságos mérkőzését követően úgy nyilatkozott, fogalma sincs, mi történik, ha a lengyelek nem fizetnek, Bíró Péter tulajdonosnak azonban konkrét elképzelései vannak, még ha bővebben erről egyelőre nem volt hajlandó beszélni.

„Azt gondolom, ha záros határidőn belül a lengyel csapat rendezi a dolgait, akkor nem gördítünk akadályt az elé, hogy Lovrencsics Gergő a Lech Poznanban folytassa a pályafutását. Esetünkben nem a két klubnak kell megegyezni, vitatkozni, hiszen van egy általuk és általunk aláírt szerződés, amit pillanatnyilag ők nem tartanak be. Ezt a kontraktust kell teljesíteni pontról-pontra. Nem gondolnám azt, ha ez nem sikerül, akkor Gergőnek nem lesz ajánlata, mert minket már több egyesület is megkeresett.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik