Légiósok: Király ismeri a hollandok elleni siker receptjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.07. 14:56
Király Gábor, a német másodosztályú 1860 München labdarúgócsapatának magyar kapusa szerint egységesség és jó helyzetkihasználás kell ahhoz, hogy pontot szerezzünk vagy nyerjünk a pénteki, hollandiai vb-selejtezőn. A magyar kapuvédő – aki egy szurkolói ankéton nyilatkozott – beszélt klubja bajnoki szerepléséről is.

„Egy ilyen vereség után nehéz jól teljesíteni – utalt a Kaiserslautern elleni 3–0-s zakóra Király Gábor, majd beszélt a Cottbus elleni 0–0-ról is. – De megmutattuk, hogy tudunk, és nagyon fontos volt, hogy nem kaptunk gólt. Voltak szép jelenetek, voltak helyzeteink, de sajnos nem tudtuk kihasználni őket. A pozitív dolgokra kell építenünk, tanulnunk kell a hibáinkból."Király Gábor, majd beszélt a Cottbus elleni 0–0-ról is. – De megmutattuk, hogy tudunk, és nagyon fontos volt, hogy nem kaptunk gólt. Voltak szép jelenetek, voltak helyzeteink, de sajnos nem tudtuk kihasználni őket. A pozitív dolgokra kell építenünk, tanulnunk kell a hibáinkból."

„Évek óta nem kaptak ki otthon a hollandok, nekünk pedig nyernünk kell, ha meg akarjuk szerezni a pótselejtezős helyet – tért át a pénteki vb-selejtezőre a magyar kapus. – Az Andorra elleni meccset szerintem megnyerjük. Legutóbbi Hollandiában kétszer is vezettünk, majd 3–3 is volt, megmutattuk, hogy tudunk gólokat szerezni, kompaktnak kell lennünk, és ki kell használni a helyzeteinket."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik