Felkészülés: Király 90 percet védett Moniz csapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.10. 00:12
Király Gábor végigvédte az 1860 München szerdai felkészülési mérkőzését, Köteles László viszont nem jutott szóhoz a Genkben. Stieber Zoltán kezdett a Hamburgban.

A Hamburg Kuangcsou Evergrandétól elszenvedett a 6–2-es veresége után 3–2-re legyőzte Kínában a Kuangcsou FC-t. Sven-Göran Eriksson csapata ellen kezdőként kapott lehetőséget Stieber Zoltán, s a 2–1-es hamburgi vezetéssel záruló első félidőt a pályán töltötte, mielőtt a szünetben Mirko Slomka hetet cserélt. Stieber Zoltán, s a 2–1-es hamburgi vezetéssel záruló első félidőt a pályán töltötte, mielőtt a szünetben Mirko Slomka hetet cserélt.

Az 1860 München 1–0-ra legyőzte a Karlsruhét Rosenheimben. Ricardo Moniz csapatában végig Király Gábor védett, több bravúrral óvta meg kapuját a góltól a Bundesliga 2-es rivális ellen.

A belga Genk a másodosztályú bajnokságot a 11. helyen záró Eendracht Aalsttal játszott, és 2–1-re nyert a szakadó esőben. A Genkben nem Köteles László védett, hanem a csapat új szerzeménye, az Ajax-nevelésű holand Marco Bizot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik